Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye hogy teherbe...

Mennyi az esélye hogy teherbe esek?

Figyelt kérdés
Volt egy vetélésem pár hete,tudom nem lehetett volna szexelni,de nem birtunk magunkkal. A vérzésem elmult már egy pár napja. Viszont párom belémélvezett.
ma 12:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Vékedeztél? Ha nem, és beléd élvezett, akkor igen, lehetsz terhes.
ma 12:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Van esélye.
ma 12:45
 3/10 anonim ***** válasza:
90%

Ha nem akarsz terhes lenni, akkor miért hagyod, hogy beléd élvezzen?

Nagyon butusnak tetszik lenni?

ma 12:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

50%

Vagy teherbe esel vagy nem.

ma 13:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, éppen hol tartottál a ciklusodon belül.

Amúgy hány hetes volt a terhességed?

ma 14:29
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha volt orvosi kontroll,es mindent rendben talált, akkor az sem baj ha terhes leszel. Elavult nézet, hogy 3-6 hónap szünetet kéne tartani.

Nekem két hét után volt vizsgálat, mindent rendben talált, elmúlt a vérzés, lehetett is próbálkozni.

Most fogok tölteni a 8.hetet

És igen, simán lehetsz terhes. Nekünk 3 hét utàn sikerült.

ma 15:05
 7/10 anonim ***** válasza:
87%

Sajnálom a veszteséged.

Ugyanúgy megvan az esély mint bármely másik ciklusban. Tavaly volt 6. héten vetélésem, ezután 5 napot késett és nagyon reménykedtem. Sajnos azóta sem jött nálunk.

A sex bárki bármit mind az jó dolog. Ha orvos nem tiltja miért ne tennétek.

ma 15:24
 8/10 anonim ***** válasza:
59%
Lehet mindenki le fog pontozni, de konkrétan a szövegbe le van írva a válasz, pár napja múlt el a menstruacio…elvetéltél amire azért a szervezetnek is idő mire helyrejön, ha csak kémiai akkor is. Én esélytelennek tartom. Vérzés után egyből nincs ovulacio
ma 15:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert a ciklushoz :) egy hét és mehet az éles vagy addig folytatjátok úgy lehet sikeresebb lesz a történet. Utolsó voltam
ma 15:40
 10/10 A kérdező kommentje:
A doki azt mondta némi szines(barna) folyàsom lehet még pár napig. És igazából a tisztaságin immel-ámmal voltak foltocskák. Ezért is kérdeztem,hogy mennyi az esélye annak hogy teherbe essek
ma 16:36

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!