Január 5.én volt utoljára menzeszem, ma rózsaszínes lehet baba?

Még majd csak eztán lesz ovulációd.
Hány éves vagy, kérdező?

Még csak most lesz vagy van ovud.... ha 25 napos ciklusaid vannak, pont ovud van. A korod tényleg megkérdőjelezhető.
Ciklus közepén egy általános iskolát végzett nő nem gondol babára... vérzésnél meg pláne nem....
Most kell a babáért együtt lenni. Nem késő még utánaolvasni a dolgoknak.

" ha 25 napos ciklusaid vannak, pont ovud van. "
Az ovulációt csak a menstruációtól számítva lehet visszafelé pontosan megadni, előre nem. Még hőmérőzés és tesztelés sem biztos eredmény.

Nagyon le lett itt hordva a kérdező, pedig szerintem csak izgatottságában nem fogalmazott pontosan.
Ennyi infóból semmit nem tudunk mondani.
Mit jelent, hogy jan 5-én volt utoljára menzeszed? Aznap jött meg? Netán akkor volt a vérzésed utolsó napja?
Hány naposak általában a ciklusaid?
(Ha mondjuk jan 5. a vérzésed utolsó napja volt és mondjuk 6-7. ciklusnap, mellé társul egy szokásosan 21-22 napos rövid ciklus akkor akár lehetett beágyazódási vérzés is. Ha viszont jan 5 az első ciklusnapod volt, akkor biztos nem babát jelez a váladék, tényleg valószínũbb, hogy ovu környékén vagy…)
Egyébként mikorra (nem) várod? A legbiztosabbat úgyis a teszt fogja tudni mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!