Ki nem varja marcius 3ra?
Figyelt kérdés
Nalunk masodik baba lenne es a masodik probalkozos honap.2022. febr. 21. 15:06
51/60 anonim válasza:
Sziasztok :) ahogy sejtettem :/ ma mar rozsaszines a folyasom :/ valoszinuleg ma vagy holnap meg is jon. Bar most a hoemelkedes utan 11 ik napra jon meg . Mult honapba meg a pozitiv ovu teszt 12 ik napjara jott meg.. szoval kb szinten az ovu napjatol a 11 ik napra.. de ha azt nezuk hogy az ovut koveto elso nap az elso dpo.. akkor 10. Dpon jon meg a mensim.. szoval ez mar szerintem aggaszto
52/60 anonim válasza:
Sziasztok csajok! Ki hogy van azóta?
:)
53/60 anonim válasza:
Szia.Én voltam az utolsó.Még mindig nem jött össze a baba :/
54/60 anonim válasza:
És esetleg voltál azóta valami kivizsgalason hogy miért nem sikerül? Vagy nem probalkoztok annyira régóta?
55/60 anonim válasza:
Sziasztok! Én az 50-es válaszoló voltam és akkor sikerült is a baba. Most a 14. Hétben járok. Most vagyunk túl egy chorion mintavételen mert sajnos a genetikai Uhn picit vastag volt a tarkóredő, de más rendben van így reménykedünk a legjobbakban. Az orvosok is bizakodóak voltak. :)
56/60 anonim válasza:
55#
És mikorra lesz eredménye? Nem is tudom, hogy az milyen vizsgálat.
De minden rendben lesz veletek. Másnak is mértek már több tarkóredőt :)
57/60 anonim válasza:
Kedden lesznek meg az első eredmények az 5 leggyakoribb rendellenesség kapcsàn. Reméljük mind negatív, aztán kb még 2 hét a ritkábbakat kivizsgálni. Ez egy némi kockázattal járó mintavétel, ahol tűvel vesznek mintát a méhlepényből. Nem volt kellemes, most egy hét pihi. Vicces hogy eleinte azért aggódtam, hogy sikerüljön a baba, aztán azért, hogy megmaradjon, most azért hogy egészséges legyen... az anyaság úgy tűnik tényleg egy végeláthatatlan aggódás ami a terhességgel kezdődik.
58/60 anonim válasza:
Szia. Nem nem voltunk vizsgalaton mert tobb eves fogamzasgatlo utan ez a 9. Honap ami probalkozassal tellik. Koltozes elott allunk es ezzel munakhely valtas is lesz ha nem jon ossze a baba 2 honapon belul. Az uj helyen adok meg egy kicsi idot es ha nem sikerul akkor megyunk dokihoz
59/60 anonim válasza:
Szia! Én drukkolok. Sok olyan sztorit olvastam, mikor a munkaváltás/életkörülmények változtatása után sikerült a babó egyből.
60/60 anonim válasza:
Eleg viccesen dog hangzani.. de az allatok is akkor szaporodnak ha jol erzik magukat. Jelenleg en nem erzem jol magam ebbe a kozegbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!