Ki nem varja marcius 3ra?
Figyelt kérdés
Nalunk masodik baba lenne es a masodik probalkozos honap.2022. febr. 21. 15:06
31/60 anonim válasza:
Hát akkor én még türelmes leszek, ha kedd este sem jön meg szerda reggel tesztelek. :)
32/60 anonim válasza:
Sziasztok! 1.valaszolo vagyok. Ma délutántól maszatolok, halvány rozsaszines átlátszó nem minden torlesnel... (bocsánat) nagyon remenykedek hogy baba lesz.😍
33/60 anonim válasza:
Gratulálok nektek !! 2-es vagyok
34/60 A kérdező kommentje:
Koszonjuk szepen! Gratulalok 26os 🤗 az en tesztemen is igy latszott a masodik csik.
De en meg pribalom nem beleelni magam az elozo rossz tapasztalotok miatt.
Neked konnyu babavarast kivanok es azert meg irj hogy mi van veletek.
2022. febr. 27. 23:10
35/60 anonim válasza:
Én továbbra sem merek tesztelni még. Olyan messzinek tűnik még az a 3.a.. :( Pedig van clear blue tesztem is, ami állítólag elég korai, de ki kell bírnom, mert ha egyből első hónapban nem bírom ki hosszú hónapoknak nézek majd elébe.
36/60 A kérdező kommentje:
35os valaszolo, kitartas es drukkolok, hogy pozitivat tesztelj.
En ma reggel olyan rosszyl voltam, annyira gorcsoltem, mindtam us a ferjemnek hogy ugy elfelejtettem ezeket a tuneteket.
Amugy ami nagyin vicces es gondoltam leirom nektek. A fiammal 2019 nov. 8ra voltam kiirva es a kistesoval naptar szerint 2022 nov. 10 😀
2022. febr. 28. 13:35
37/60 anonim válasza:
Óha! Lehet szülinapi ajándék lesz. 😊
39/60 anonim válasza:
35-ös vagyok. Nekem végül 4.én jött meg és most újra várakozó üzemmód van. 2-3 naponta együtt voltunk eddig, hátha.
:)
40/60 anonim válasza:
Nekem Marcius 1 en jott meg. 14 en volt az ovum. Melleim feszulnek fajdogalnak. A hasam szinten fajdogal neha. De nem mensi szeruen. Multhonapba a pozitiv ovuteszt utan a 12. Napon jott meg a verzesem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!