Ki nem varja marcius 3ra?
Figyelt kérdés
Nalunk masodik baba lenne es a masodik probalkozos honap.2022. febr. 21. 15:06
41/60 anonim válasza:
Csajok drukkolok nektek 🤞🏻
Majd írjatok fejleményt..😘
A
42/60 anonim válasza:
Tegnap vegul nem vettem tesztet. Csak akkor fogok tesztelni ha kesik.. a multhavibol szamolva meg 3 nap :) az a baj ha megveszem a tesztet nem biron ki 😂
43/60 anonim válasza:
Én ovu tesztet fogok mostmár tényleg venni kövi hónapban, ha most se sikerül, mert már elképzelésem sincs mikor van. Mondjuk 2-3 naponta együtt vagyunk amúgyis szóval, csak nem csúsztam/csúszok le. 16-17.-én nyák alapján azt hittem kb akkor van, de most tegnap megint volt valami és alhas szurka is, szóval lehet inkább tegnap volt (a naptár is oda tette amúgy). Most azt mondom április 5.én tesztelek és akkor majd kiderül.
44/60 anonim válasza:
En vettem a neten rendelheto olcso arubol.. egesz honapban csinaltam.. de egy halvany csik sem volt rajta. Kovi honapba csinaltam facella ovu tesztet.. szepen kirajzolodott de nem jott ossze a baba. Ebbe a honapba elengedtem mert egyebkent a nekem faj a hasim ha ido van :) annal jobb jelzes nem igazan van
45/60 anonim válasza:
Nekem mar tegnap este ota mensis hasfajasom van. Elengedtem ezt a honapot is...
46/60 anonim válasza:
Nekem is volt némi hasfájás/húzódás szerű tegnap, de én nem adom fel még. Ahhoz túl korán van, hogy mensi görcs legyen.
47/60 anonim válasza:
Nekem is igazabol 9-10 dpo lenne a mai nap de abbol kiindulva hogy multhonapba 12 ik napra jott meg.. nem tudom. Titkon persze remenykedek. Csak igy hogy ereztem higy fajdogal inkabb szamolok tamponra mint terhessegi tesztre :#
48/60 anonim válasza:
Jajj, de jó neked, hogy már 9.nél jársz. Nálam még csak 2. Dpo van egy újabb számolgatás után. "Jókor" voltatok együtt?
49/60 anonim válasza:
Rendszeres szexualis eletet elunk :)
50/60 anonim válasza:
Akkor azért tényleg ne add fel. Persze marha sok mindennek kell klappolnia, de az egyik lényeges pont már tuti teljesül. Én ezt szoktam mondani magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!