Ki nem varja marcius 3ra?
Figyelt kérdés
Nalunk masodik baba lenne es a masodik probalkozos honap.2022. febr. 21. 15:06
1/60 anonim válasza:
Szia! :) dettó ugyan ezek nálunk is. Én a 6.dpon vagyok. Előző két ciklusom 37napos volt. 24.napi +ovuteszttel.
Most ab16napon lett plusz. Előtte és utána való nap tudtunk együtt lenni.
2/60 anonim válasza:
Igen nekem is akkor nem kellene jönnie :)
3/60 anonim válasza:
Sziasztok.. elvileg nekem .. pontosan nem tudom mert feb 1 volt egy kémiai terhesség sajnos (beágyazodás megvolt de onnan sehova) amihez nem kellett beavatkozás ..doki azt mondta nem kell várnunk mehet tovább minden mint eddig ..sok sikert kívánok 😊
Anikó
4/60 anonim válasza:
Én másodikára nem várom. 7 dpo napon vagyok. Drukkolok mindenkinek! 🤗
5/60 A kérdező kommentje:
En az 5dpon vagyok. A fiammal a 9dpon halvany pozitivat teszteltem. Most kivancsi leszek, vettem early pregnancy tesztet es ugy gondoltam, hogy vasarnap tesztelek.
2022. febr. 21. 22:54
6/60 A kérdező kommentje:
Remelem sikers honap lesz sokunknak akik itt osszegyulunk :)
A kisfiam 2 eves 3 honapos remelem nem lesz tul korai a kisteso erkezese
2022. febr. 21. 22:55
7/60 anonim válasza:
Sziasztok :) En sem varom :) 4 sikertelen honap utan elkezdtem inni a gyogyteakat :) annyit mar segitett az elozo honaphoz kepest hogy lett pozitiv ovutesztem :)
9/60 anonim válasza:
Ciklus elso felebe cickafark majd most palastfu :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!