Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki segítsen, hogy is van ez?

Valaki segítsen, hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Valaki kérlek magyarázza el, mert már semmit se értek.

Van egy lányom, nem terveztük, így elmarqdt mensi után teszteltem csak.

Most tervezzük a második babát. Január 21én volt meg utoljára. Február 4-5 körül volt pete érés (ultrahanggal követve) azokon a napokon együtt is voltunk a férjemmel.

12én szombaton halvány rózsaszínű picike pecsételés volt éjszaka. Csináltam tesztet kedden, szerdán negatív. (10es home teszt)

Na már most. Azt nem értem, van aki azt mondja már pozitívnak kéne lennie a tesztnek van aki azt mondja ne is várjam majd csak ha késik, akkor fogja mutatni. (30naposak a ciklusok 3 nap múlva kéne megjonnie. )

Nektek hogy volt? Már nem értem az egeszet..

2022. febr. 18. 10:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
18%

És igen is van olyan hogy előtte jóval ki mutatja nem egy nő írta itt.

Volt akinek a dpo 8.napon kimutatta.

Nem mindenkinek egyformán termeli a szervezete a hcg hormont. :)

2022. febr. 18. 15:27
 22/28 anonim ***** válasza:
Jajj bocsánat kérdező, úgy olvastam hogy a mostanit nem terveztetek, nem az előző gyermeket, elnezest, felreolvastam🤗
2022. febr. 18. 15:28
 23/28 anonim ***** válasza:

19

nem ez rám vonatkozik, sajnos eddig én így jártam, de a neked lehet több idő kell, hogy termelődjön. Az is lehet én is csak peches voltam, hogy olyankor pont nem tapad meg.

2022. febr. 18. 15:31
 24/28 anonim ***** válasza:

Én sem bírom ki addig amíg késik.. sajna mindig előtte tesztelek már pár nappal.

Emelem kalapom az előtt aki kibírja 😃 aki nagyon vágyik a babára minél előbb meg szeretné tudni hogy sikerült e. Semmi gond nincs evvel én úgy gondolom.

2022. febr. 18. 16:08
 25/28 A kérdező kommentje:
Hát, most teszteltem megint, hátha... de ismételten negatív. Köszönöm a sok kedves hozzaszólást, én ezt a hónapot szerintem megint elengedem :(
2022. febr. 18. 16:47
 26/28 anonim ***** válasza:

24.25 én sem értem mi másnak ezzel a gondja.

A mi dolgunk mennyi pénzt verünk el rá nem ? :D

Kérdező, ne aggódj,jönni fog a baba. Pont én mondom hogy ne aggódj 😂😂

2022. febr. 18. 17:33
 27/28 anonim ***** válasza:
Nekem mensi előtt 2 nappal mutatta ki de halványan és igen nem érdemes előtte tesztelni mert lehet kémiai is, én nem voltam jól iszonyúan fájt a hasam és megcsináltam de az a biztos ha késik és utána csinálsz nekem 2 nappal nemvárt után lett határozott pozitív :)
2022. febr. 20. 09:28
 28/28 anonim ***** válasza:
16%
Ui. Van akinek 8nappal nem várt után pozi minden nő más :). Sok sikert neked 😊😊😊
2022. febr. 20. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!