Valaki segítsen, hogy is van ez?
Valaki kérlek magyarázza el, mert már semmit se értek.
Van egy lányom, nem terveztük, így elmarqdt mensi után teszteltem csak.
Most tervezzük a második babát. Január 21én volt meg utoljára. Február 4-5 körül volt pete érés (ultrahanggal követve) azokon a napokon együtt is voltunk a férjemmel.
12én szombaton halvány rózsaszínű picike pecsételés volt éjszaka. Csináltam tesztet kedden, szerdán negatív. (10es home teszt)
Na már most. Azt nem értem, van aki azt mondja már pozitívnak kéne lennie a tesztnek van aki azt mondja ne is várjam majd csak ha késik, akkor fogja mutatni. (30naposak a ciklusok 3 nap múlva kéne megjonnie. )
Nektek hogy volt? Már nem értem az egeszet..
Aki menstruáció előtt tesztel sok esetben besz*pja.Kémiai terhesség.
Örülsz hogy jaj de jó pozitív aztán nézel mint hal a szatyorba,hogy miért jött meg a rendes időben,ha egyszer már volt pozid.
Felesleges nyomon követni bármit is.Szex -> elmaradt menstruáció -> nagy eséllyel megmarad a baba.
Ha sokáig nem jön össze megnézetitek magatokat,egyszer csak össze jön főleg ha már van egy.
13as válaszoló.
6 hónapja próbálkozunk, és megnézte a doki, hogy van e peteérésem.
Én nem értem ezt a sok negatív kommentet. Miért kell bántani ?
Ha 4-5.e körül volt peteeresed akkor ma a 13.dpon vagy .
Egy Predictor tesztet vegyél az már kimutatja ha babás vagy. 10-11dpon nem biztos hogy van annyi hcg a szervezetedben hogy a teszt is mutassa.
Sok szerencsét :)
Kedves kérdező!
Ha valaki, én teljesen megértelek!
Tudod hány negatív tesztem van már, csak mert azt hittem hogy pozitív lesz ??
Ez miatt egyáltalán ne érezd magadat rosszul.
Én is tisztában vagyok vele, hogy nem érdemes előtte mégis megcsinálom, mert már annyira szeretném.
Akik negatívan szóltak hozzá, nyilván eltudjak annyira engedni a dolgot hogy ne teszteljenek idő előtt, mi pont nem. Tudjuk hogy penzkidobas, és valószínű negatív lesz de valahol mégis bízunk benne hogy ott lesz a 2.csík. ami előbb utóbb ott lesz nekünk is!
Szorítok 🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!