Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki segítsen, hogy is van ez?

Valaki segítsen, hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Valaki kérlek magyarázza el, mert már semmit se értek.

Van egy lányom, nem terveztük, így elmarqdt mensi után teszteltem csak.

Most tervezzük a második babát. Január 21én volt meg utoljára. Február 4-5 körül volt pete érés (ultrahanggal követve) azokon a napokon együtt is voltunk a férjemmel.

12én szombaton halvány rózsaszínű picike pecsételés volt éjszaka. Csináltam tesztet kedden, szerdán negatív. (10es home teszt)

Na már most. Azt nem értem, van aki azt mondja már pozitívnak kéne lennie a tesztnek van aki azt mondja ne is várjam majd csak ha késik, akkor fogja mutatni. (30naposak a ciklusok 3 nap múlva kéne megjonnie. )

Nektek hogy volt? Már nem értem az egeszet..

2022. febr. 18. 10:46
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
79%
Ha már egy összejött, akkor tudod hogyan lesz a kisbaba. Ez a cirkusz minek kell? Ugyanúgy össze fog jönni, ahogy az első, nem kell hozzá semmi hókuszpókusz.
2022. febr. 18. 10:48
 2/28 A kérdező kommentje:

Miért is cirkusz? Azért mert nem folytat bele ennyire a baba témába?

Igen képzeld, tudom, hogy készül a kisbaba de itt most abszolút nem arról van szó, mivel nem tervezett volt, nem éreztem semmit, így késés után teszteltem.

Ha nem tudsz hasznosat írni, inkább állj odébb. Köszönöm.

2022. febr. 18. 10:59
 3/28 anonim ***** válasza:
92%
Nem értem mit nem értesz. Valakinek már olyan magas a hormon szintje hogy kimutatja a menstruacio előtti napokban is. Valakinek meg nem olyan magas még akkor és csak a menstruacio elmaradása után mutatja.
2022. febr. 18. 11:02
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Ráérsz akkor tesztelni ha már kimaradt. 10. Napon határeset úgyis, hogy mutassa, ma már lehet több szerencsével járnál, de 3 nap múlva ugyanúgy jó.

Amúgy ha minden klappol sem 100% a megtermékenyítés, úgyhogy nem kell ketsegbe esni, ha ebben a hónapban nem jött össze.

2022. febr. 18. 11:03
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Saját tapasztalat, hogy akkor éri meg tesztelni, ha késik. Ha akkor nem pozitív, de még mindig nem jön meg, akkor rá egy hétre. A sima egyszerű tesztcsík a legjobb szerintem. Az nekem alig mutatott kamu pozitívat. A nagyon érzékenyek sokszor mutattak nekem rossz eredményt. Szóval én ebben hiszek. Ha van baba, akkor azt ennek is ki kell mutatnia.
2022. febr. 18. 11:08
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Még valószínű korán teszteltél. Várj, amíg meg szokott jönni és ha elmarad akkor tesztelj. Hidd el a tüneteket előbb figyelgetni meg előre tesztelgetni nincs értelme. Sok sikert!
2022. febr. 18. 11:08
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lesz pozitív, ha kimarad a menzeszed és terhes vagy, rá is van írva.
2022. febr. 18. 11:26
 8/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Akkor még biztos ami biztos alapon várok 5 napot, ha addig nem jön meg.

2022. febr. 18. 11:51
 9/28 anonim ***** válasza:
91%
Rá van írva a tesztekre: 14 nappal beágyazódás után mutatnak eredményt. Tehát nem az aktus napjától számolva, hanem a megfogant pete nyalkahártyába beülésétől.
2022. febr. 18. 11:54
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
De miért kéne pozitívnak lennie? Vagy csak én nem értem a kérdést? Lehet, hogy nem mutatja ki, lehet, hogy nem is vagy terhes. Attól, hogy van peteérésed nem biztos, hogy terhes is leszel.
2022. febr. 18. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!