Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van-e esély így a babára?

Van-e esély így a babára?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Friss házasok vagyunk a férjemmel, még most "ismerkedünk" a védekezés nélküli együttléttel, ez az első próbálkozós hónapunk, ha lehet annak nevezni egyáltalán 😀 Ciklusaim 27-30 naposak, mi a 17. napon voltunk együtt, előtte megszakításosan. Tudom, hogy nehéz belőni így, hogy pontosan mikor volt peteérésem, viszont a testem jelzéseiből tudok valamennyire következtetni. A 17.napon már krémesebb,ragacsosabb volt a folyásom, előtte vizes. Szerintetek van még így esély a teherbeesésre, vagy erről lecsúsztunk? :) Köszi, hogy elolvastad.

2022. febr. 17. 14:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

De miért lenne rossz?

Egyelőre úgy vagyunk vele, hogy élvezzük egymást, ha jön-jön, ha nem, akkor nem. Ha most pozitív lenne a tesztem, akkor is boldog lennék és megtartanám, de ha 1 év múlva lenne az, akkor is, és nem görcsölnék, hogy eddig miért nem jött. Szerintem nincs azzal semmi gond, hogy eddig 10 évig megfelelően védekeztünk és most fokozatosan térünk át a nem védekezésre.

Azt gondolom, hogy teljesen más jött le, mint ami a valóság, és amire az eredeti kérdésem irányult, de lehet, hogy én voltam férreérthető.

2022. febr. 17. 16:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Más jött le igen mert teljesen máshogy írtad.😁
2022. febr. 17. 17:04
 13/15 A kérdező kommentje:

Bocsi, akkor remélem, mostmár tiszta sor!

Bár az eredeti kérdésre nem sok választ kaptam... 😊

2022. febr. 17. 21:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Az eredeti kérdésedre nem tudunk válaszolni mert nem látunk beléd. Vagy sikerült vagy nem. De ragacsos es vizes folyassal nem tudom volt-e peteeresed. Inkább használj ovulacios tesztet ha nem tudod tutira mikor van.
2022. febr. 17. 22:26
 15/15 Anndi ***** válasza:
13%
Ha ebben a hónapban is 30 napos lesz a ciklusok, akkor a 16. napon volt peteérésed. Mivel a petesejt maximum 24 óráig él, így nem kizárható a terhesség, de szoros. Amennyiben érzéssel hagytátok ki éppen ekkor a védekezés, az is utalhat peteérésre, mert ekkor legerősebb a libidó, szexuális vágy.
2022. febr. 18. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!