Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Reggeli pozitív LH teszt...

Reggeli pozitív LH teszt előtti éjszakából jó esély van babára?

Figyelt kérdés

Remélem, sikerült “elkapni” a jó időpontot. Van, akinek így jött össze?

Előre is köszi, ha válaszolsz.😊

2021. nov. 22. 09:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/75 anonim ***** válasza:
100%

Persze van esély, de ha ma reggel lett pozi, akkor a ma és a holnapi nappal se lőtök mellé ha együtt vagytok :D

Nekem pénteken semmi csík, szombaton csináltam kettőt, a délelőtti erős volt de talán még éppen nem erősebb a kontroll csíknál, aztán az esti már halványodott. Mi szombaton este és vasárnap reggel voltunk együtt, én is remélem hogy jó lehet és elkaptuk :D

2021. nov. 22. 10:01
 2/75 A kérdező kommentje:
Szuper, köszi a válaszodat! Ez az 1. LH tesztelős hónap, izgulok! Sok sikert Nektek! 🥰
2021. nov. 22. 10:03
 3/75 anonim ***** válasza:
Nektek is sok sikert :) Majd 2 hét múlva beszélünk kinek mi jött össze..:D
2021. nov. 22. 10:16
 4/75 anonim ***** válasza:

Sziasztok!☺️ Beállok a sorba !

28 napos ciklusaim vannak (10 éve) nekem is első LH tesztelés volt. Tegnap voltam a ciklus 11.napján full pozitív, ma 12.nap nagyon halvány..

2021. nov. 22. 16:03
 5/75 A kérdező kommentje:

De izgalmas! Neked is sok szerencsét! 🥰

Képzeljétek csináltam most is egyet, és az már halványabb lett.

Mindenképpen írjatok 2 hét múlva, hogy mizu! 😁

2021. nov. 22. 16:56
 6/75 anonim ***** válasza:
Nektek is sok sok szerencsét !🥰🥰
2021. nov. 22. 18:02
 7/75 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Csatlakozom, ha nem baj, mi is a pozitív teszt előtt tudtunk csak együtt lenni a hónapban, és nekünk is az első tesztelős hónap :D úgyhogy mi is kíváncsiak vagyunk. Veletek mi a helyzet?
2021. nov. 27. 15:05
 8/75 anonim ***** válasza:
Sziaa😊 Én ovu utáni 7.napon vagyok! Igazából nagyon mit mondani nem tudok, 1 jó hét aztán ki derül😊😊
2021. nov. 27. 18:17
 9/75 A kérdező kommentje:

Szurkolok, csajok!☺️

Velem semmi extra… nem érzek semmit, bár szerintem még túl korai lenne. De valamiért van egy megérzésem, hogy nem jött össze. Remélem, tévedek. 😅

Többiek, veletek mi újság?

2021. nov. 27. 23:23
 10/75 anonim ***** válasza:
Szia-Szia! Nekem is vannak gondolataim, hogy vajon most sikerült ???? De nekem kicsit afelé billen a mérleg hogy sikerült a baba! Semmi tünet, csak megérzés😍
2021. nov. 28. 00:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!