Reggeli pozitív LH teszt előtti éjszakából jó esély van babára?
Remélem, sikerült “elkapni” a jó időpontot. Van, akinek így jött össze?
Előre is köszi, ha válaszolsz.😊
Akkor mostmár be mutatkozom, hogy ilyen szép számmal össze gyűltünk!!!
Valentina vagyok😊
Így van, engem sem igazán hagy el a remény, de kos horoszkóppal rendelkezem, és nagyon türelmetlen vagyok! Borzasztó! Rögtön, mindent, azonnal !
De jó, hogy ennyien lettünk.❤️
Zsófi vagyok, szintén extra türelmetlen típus. Ma vagyok a 10. dpo-n, alig várom, hogy tesztelhessek! 😂 de igyekszek én is várni még, csak olyan nehéz!🥴
Nekem holnap már 12. Dpo
PMS tünetek (már ha az) ma reggeltől indult, mell fájdalom!
Csajok! Nem bírtam ki, délutániból ellőttem 1 korai predit… mintha odaképzelném, de lehet van is ott valami? Mit gondoltok?
Nekem előző hónapban ilyen volt 5 illetve 6 nappal mensi előtt...
Aztán kibontottam mégegyet ami itthon volt tartaléknak és sajnos figyelmetlen voltam, és már pisi előtt is rajta volt a csík...ettől függetlenül drukkolok, hogy baba legyen, hisz másnak pont hogy ebből lett szép pozi nem várt után :) csak elmondom azért ezt is, hogy ez a teszt sajnos tud ilyet is produkálni, és ha gyakorin rákeresel, sajnos sok a panasz rá :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!