Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Reggeli pozitív LH teszt...

Reggeli pozitív LH teszt előtti éjszakából jó esély van babára?

Figyelt kérdés

Remélem, sikerült “elkapni” a jó időpontot. Van, akinek így jött össze?

Előre is köszi, ha válaszolsz.😊

2021. nov. 22. 09:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
100%
#17 vagyok. Kipróbàltam tegnaptól ezt a jóstesztet...hát tegnap voltam 9. dpo-n, ma 10., dehát a mai halványabb, mint a tegnapi, úgyhogy inkább nem is idegesítem magam ezzel se 😅
2021. nov. 29. 09:45
 22/75 A kérdező kommentje:

Á, arról is mindenfélét hallani! Nem mindenkinél vált be a jósteszt.

Nekem csak x-epilem van otthon, az tuti nem mutatna semmit szerintem még a dec. 5-i napon sem. Majd tervezek venni egy facelle-t vagy predit.

Tünetem továbbra sincs, apró görcsök + fura cicik. ☺️

2021. nov. 29. 10:00
 23/75 anonim ***** válasza:
#17 vagyok. Teszteltem és -. Tudom, korai, 12 dpo, de nem bírtam a nem vártig, annyira fájdogáltam meg a melleim is majd' leszakadtak meg 2 egymást követő este is émelyegtem :( Már mindenhogy próbálkoztunk, ovu előtt, ovu napján, ovu után, sehogy nem sikerül. Annyira jó lett volna :( De hátha a 2022-es év a miénk lesz :)
2021. dec. 1. 09:06
 24/75 A kérdező kommentje:

Ne szomorkodj, szokták mondani, hogy amíg nem jön meg, van remény! 🥰

Én is görcsölgetek még, cicim is be-beszúrogat, de még mindig úgy érzem, hogy ez a hónap nem az enyém.

Bár ki tudja, lehet még a végén mindkettőnknek kiderül, hogy csak összejött a bébi!✨😊

2021. dec. 1. 09:42
 25/75 anonim ***** válasza:

Ne legyél/legyetek elkeseredve ! Nekem egyszer azt mondta a nőgyógyász, hogy amelyik baba nem tud megfoganni az azért van mert valami baja lett volna!?🥺

Úgyhogy igazából, ha rendesen megjön az adott időre annak csak “örüljünk” a szó értelmében egészségesek vagyunk!!!

2021. dec. 1. 13:43
 26/75 A kérdező kommentje:
Persze, mindennek oka van! És eljön majd a mi időnk is.☺️
2021. dec. 1. 14:37
 27/75 anonim ***** válasza:
Így igaz!! Inspiraljuk egymást így ismeretlenbe! Minden okkal történik, nehéz elfogadni, de ez így van !!
2021. dec. 1. 16:41
 28/75 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hogy most mit kapok itt amiért leírom, de gyertek a hoxa.hu-ra a "Babatervezés 2021-2022 kezdőként " fórumra, én már nagyon régóta a lányokkal vagyok, kb alapító tagként, ott mindenki izgul mindenkiért, és mindig babatémáról beszélünk, sokan azóta már kismamák is :) együtt szoktunk ovu tesztelni stb... tényleg nagyon családias :) Én Anonim27 vagyok :)
2021. dec. 1. 16:44
 29/75 anonim ***** válasza:
83%
Semmit, itt valamilyen szinten mind megerősítésért és támogatásért vagyunk itt, és köszönettel vesszük a meghívást ☺️🙏❤️
2021. dec. 1. 17:02
 30/75 anonim ***** válasza:
75%

Jah, korán tesztelő voltam 🤣

25ös: én is mindig ezzel nyugtatom magam, hogy azért nem jött, mert nem lett volna jó senkinek sem :( de a remény sose hagy el, új hónap - új remények, főleg ha amíg nem jön meg🙏

2021. dec. 1. 17:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!