Reggeli pozitív LH teszt előtti éjszakából jó esély van babára?
Remélem, sikerült “elkapni” a jó időpontot. Van, akinek így jött össze?
Előre is köszi, ha válaszolsz.😊
Á, arról is mindenfélét hallani! Nem mindenkinél vált be a jósteszt.
Nekem csak x-epilem van otthon, az tuti nem mutatna semmit szerintem még a dec. 5-i napon sem. Majd tervezek venni egy facelle-t vagy predit.
Tünetem továbbra sincs, apró görcsök + fura cicik. ☺️
Ne szomorkodj, szokták mondani, hogy amíg nem jön meg, van remény! 🥰
Én is görcsölgetek még, cicim is be-beszúrogat, de még mindig úgy érzem, hogy ez a hónap nem az enyém.
Bár ki tudja, lehet még a végén mindkettőnknek kiderül, hogy csak összejött a bébi!✨😊
Ne legyél/legyetek elkeseredve ! Nekem egyszer azt mondta a nőgyógyász, hogy amelyik baba nem tud megfoganni az azért van mert valami baja lett volna!?🥺
Úgyhogy igazából, ha rendesen megjön az adott időre annak csak “örüljünk” a szó értelmében egészségesek vagyunk!!!
Jah, korán tesztelő voltam 🤣
25ös: én is mindig ezzel nyugtatom magam, hogy azért nem jött, mert nem lett volna jó senkinek sem :( de a remény sose hagy el, új hónap - új remények, főleg ha amíg nem jön meg🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!