Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van-e esély így a babára?

Van-e esély így a babára?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Friss házasok vagyunk a férjemmel, még most "ismerkedünk" a védekezés nélküli együttléttel, ez az első próbálkozós hónapunk, ha lehet annak nevezni egyáltalán 😀 Ciklusaim 27-30 naposak, mi a 17. napon voltunk együtt, előtte megszakításosan. Tudom, hogy nehéz belőni így, hogy pontosan mikor volt peteérésem, viszont a testem jelzéseiből tudok valamennyire következtetni. A 17.napon már krémesebb,ragacsosabb volt a folyásom, előtte vizes. Szerintetek van még így esély a teherbeesésre, vagy erről lecsúsztunk? :) Köszi, hogy elolvastad.

2022. febr. 17. 14:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Akár baba is lehet de az is lehet, hogy nem.

Ha "próbálkozós" hónap van, miért kell a megszakítás? Honnan tudod mikor van ovulációd? Naptár alapján egyáltalán nem biztos..

2022. febr. 17. 14:03
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
még akkor sem biztos hogy lesz baba ha beléd élvez akkor miért megszakításossal csinàljàtok?? így nem fog összejönni
2022. febr. 17. 14:05
 3/15 A kérdező kommentje:
Ezért írtam, hogy ha ezt egyáltalán lehet próbálkozásnak nevezni ☺️ Eddig megszakítással védekeztünk, nem létfontosságú még a baba, viszont ha van pár ilyen este, amikor engedünk a dolognak és összejön, azt sem bánnánk ☺️
2022. febr. 17. 14:14
 4/15 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem üljetek le és beszéljetek ezt át meg egyszer. Nehogy csalódás legyen valakinek ha tényleg megfogan.
2022. febr. 17. 14:16
 5/15 anonim ***** válasza:
De miért tetted fel kétszer ugyanezt a, kérdést?
2022. febr. 17. 14:39
 6/15 A kérdező kommentje:

Nem gondolom, hogy csalódás lenne. A férjem nagyon szeretné már, én meg csak azért óckodom, mert borzasztóan félős vagyok, mindentől félek ami új, ha jó, ha rossz. De egyébként köszönöm a tanácsot!

5-ös válaszoló: Ezt hogy érted? Nem tettem fel kétszer a kérdést, legalábbis nem tudok róla.

2022. febr. 17. 15:35
 7/15 anonim ***** válasza:
62%

Soha nem értettem azt, hogy “nem tervezzük még a babát de nem lenne baj ha becsúszna.” Ez mi? És mi az hogy félsz tőle??? Akkor te egyáltalán nem állsz még készen.

Vagy akarjátok mindketten tutira, vagy nem.

Inkább beszéljetek róla, döntsétek el és utána vágjatok bele. Nekem ez a vélemenyem.

2022. febr. 17. 16:04
 8/15 anonim ***** válasza:
60%
Ja és ha peteeres van akkor tojasfeherje állagú a folyas nem ragacsos.
2022. febr. 17. 16:06
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2022. febr. 17. 16:18
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek nevelés már rossz ha ugy kezdődik hogy jöhet de nem muszàly
2022. febr. 17. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!