Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 40 évesen vallanak gyereket ?

40 évesen vallanak gyereket ?

Figyelt kérdés
Új párom gyereket szeretne ő fiatalabb mind én .Kicsit félek ettől lehet már késő?
2022. febr. 15. 17:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%

Te vagy Badboy barátnője? Mert ha igen, nem kell félned, ő tényleg komolyan gondolja a családalapítást veled.

Ha nem, az is megnyugtató, mert lassan 40 leszek, és ha véletlen elhagyna a párom, jó tudni, hogy ennyi fiatalabb pasi van, akinek minden álma teherbe ejteni egy negyvenes nőt :-)

2022. febr. 15. 19:13
 12/19 anonim ***** válasza:
10%
30 felett nem
2022. febr. 15. 19:24
 13/19 anonim ***** válasza:
84%
Anyukám 41 volt amikor születtem. És nagyon jó a kapcsoltunk. Szóval nekem az természetes hogy egy 40-41 éves nőnek még lehet gyereke, és egyeltlán nem sok szerintem.
2022. febr. 15. 20:20
 14/19 anonim ***** válasza:
53%
Persze :)
2022. febr. 15. 21:00
 15/19 anonim ***** válasza:
46%
Nem.
2022. febr. 15. 21:10
 16/19 anonim ***** válasza:
50%
Én biztos hogy nem
2022. febr. 15. 23:09
 17/19 anonim ***** válasza:
65%
Nem csak vállalnék hanem valószínűleg fogok is! 34 éves vagyok, másfél éve találtam rá a páromra nálam endometriozis, hormonális és egyéb problémák is vannak, a párommal is vannak gondok állítása szerint így szerintem csak lombik jön majd szóba ami minden bizonnyal hónapokba, évekbe fog majd telni. Nemhogy 40, 50 felett is láttam kismamát nem azt mondom hogy ebben a korban kell szülni de teljesen megértem ha aki valamilyen okból kifolyólag nem tud előbb szülni és még ebben a korban is próbálkozik anyává válni. Vagy új kapcsolata van akivel szeretnének közös babát. Azért ne legyen gyereke annak aki nagyon szeretne, mert már elmúlt X éves??
2022. febr. 16. 12:39
 18/19 anonim ***** válasza:
82%

Ezer oka lehet annak, hogy valaki 40 körül vállal első gyermeket...

Én 37 leszek, a 21. hétben járok, a férjem 39 lesz, mire megszületik. Súlyos endometriózisom van és 9 évig vesztegeltem egy rossz kapcsolatban amikor eszem ágában sem lett volna gyereket vállalni. Neki sem volt több szerencséje a kapcsolataival, 3 éve találtunk egymásra és egy év ment el a lombikkal. Lehetett volna több is, és akkor már legalább ő, de talán én is elhagyom a 40et... egyébként messze nem érzem őt vagy magam "középkorúnak", (el se hiszem, hogy jövőre 40 lesz, olyan siheder képe van :D) egyszerűen ezt dobta a gép. Cserébe van egzisztenciánk, kettőnknek két ingatlana, támogató családi hátterünk. Bármi tragédia történik nem marad magára a gyerekünk. Talán már nem élem meg az unokáim ballagását, de a fiatal szülővel is történhet baleset, érheti betegség... nem lehet totálisan bebiztosítani magunkat.

2022. febr. 16. 13:38
 19/19 anonim ***** válasza:
71%
Vállalnék igen. Nyáron 35 éves leszek, most sikerült teherbe esnem másodjára. Az első sajnos nem maradt velünk. Most is korai a terhességem, szóval nyilván minden benne van a pakliban. De ha bármi oknál fogva csak évek múlva sikerülne, az sem lenne akadály. Az igazság pedig az, hogy lehet a korral dobálózni, de huszonévesen is van, akinek a teste kb. 45-nek felel meg és a negyvenesek között is van olyan, aki fitt és egészséges. Sokat számít az életmód. De nekem az a véleményem, ha egy negyvenes nő kihordja a babát az azért van, mert a szervezete alkalmas erre és nem is látom okát, hogy ne lehetne utána sokáig ott a gyerekének.
2022. febr. 16. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!