Igaza van Babák Mihálynak, Orbán Viktor polgármesterének (valószínű egyazon keresztény értékrendet vallanak), hogy aki elkapja a koronavírust, legyen az a gyereked akár leprásként kell kezelni?
Őőő...
Szerintem eddig is úgy kezelték a fertőzöttek világszerte,tudod,ez egy protokol.
Elkülönítve,karanténba kell lenni,semmi érintkezés a nem betegekkel.
Ez csak egy hasonlat volt.
A fazon amúgy nem tud csendben maradni.
Korábban szexista megjegyzést tett egy nőre, hogy annak jobban áll a szopás.
Egy hete azt mondta, hogy jó dolog megverni a gyerekeket.
Aztabüdös.
Hihetetlen.
Meg ilyesmi,monyon le stb.
Ha ilyenek után nem rakják ki a fideszből akkor ez egy fidesz számára vállalható színvonal.
Talán valaki emlékszik még, volt egy kakaó reklám :
- Igyál még egy pohárral és fogd rá a Nyuszira.
A fideszes verió :
- Beszélj hülyeséget és fogd rá Gyurcsányra.
Annyit mond, hogy aki koronavírusos, azt kezelje úgy a környezete, mint egy veszélyes fertőzésben levő embert. Erre használta plasztikus hasonlatként a leprást. Ha az előtte és az utána levő mondatokat is végighallgatjátok, akkor kiderül, hogy teljesen vállalható.
Én egy ismerősömön keresztül futottam bele a videóba, még az is meg volt adva, hogy mikortól érdemes nézni. Onnan tíz percen át hallgattam, és az égvilágon semmi botrányosat nem csinál.
A korábbi, mikrofonos disznóvicce tényleg elég problémás, azért elnézést is kért utólag. Most teljesen jól beszélt, aki ezt végighallgatja, és a "leprás" szóhasználaton hergeli magát, annál valami tényleg nincs rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!