Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitiv LH teszt után kb...

Pozitiv LH teszt után kb mikor van az ovuláció nálatok? Termékeny nyákot hány napig figyeltek meg?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy senki sem tudja pontosan mikor van az ovulációja, hiszen ahhoz naponta uh-ot kellene használni. De magam részéről mostanában változást vettem észre a ciklusomban és kiváncsi vagyok másnál hogy van.

Az biztos hogy a termékeny nyák nálam kb 4-6 napig van jelen, mindig elég érezhető mennyiségben. Ha jól gondolom, a megjelenéstől számítva kb. az 5.napon szokott lenni az ovulációm.

Első gyermekem előtt is próbálgattam az ovu tesztetek, mivel elég hektikus a ciklusom (30-38 nap között bármikor bármi lehet) de ő egy elég spontán hónapban jött össze, nagyon a próbálkozások elején.🙏

Most a 3.próbálkozós hónapban vagyunk a 2.babával, ami tudom hogy semmi, nem is aggódom. Viszont igyekeznék minél inkább kiismerni a szervezetemet, ami úgy vettem észre hogy változott a korábbiakhoz képest. Régen a pozitiv Lh teszt másnapján éreztem az ovut. Nálam ez szinte mindig egész napos hasfeszülést okoz, de szoktam görcsölgetni is, nagy ritkán van ovus pecsételésem is, meg a mellemet is sokszor érzem másnaptól. Erre rá 14 napra pontosan meg is jön mindig.

Most viszont már 2.hónapja, hogy pozitív teszt délutánján, estéjén érzem a feszülést és a mensis görcsöket is, amit másnapra teljesen elvágnak🤷🏻‍♀️

Ezzel nem is lenne semmi bajom, csak attól tartok hogy valami nem kerek, mivel úgy tudom, hogy pozitív teszt után 12-36 órával reped meg a tüsző és szabadul ki a petesejt. Tehát korainak érzem a hasfeszülést (és így az ovulációt) már a pozitiv teszt napján. Persze lehet hogy ez is teljesen normális, de gondoltam hátha van valaki akinek van hasonló tapasztalata..az megnyugtató.

Egyébként épp jövő héten megyek nődokihoz, rákérdezek. Korábban is említette, hogy néha pcos jellegüek (mindig így fogalmaz) a petefészkeim, de ez nem zavart be az első terhességemnél, minden flottul ment. Viszont gondolom lehet köze-oka-okozata az esetleges peteérési problémáknak is

Köszi előre is a válaszokat

2022. febr. 12. 23:32
 1/4 anonim ***** válasza:
13%

Nem értem miért ismered meg jobban a tested ha többet tudsz az én nyákomról.

Amúgy a kérdésedre ha akarnék sem tudnék válaszolni, mert soha nem foglalkoztam ilyenekkel, hogy mikor termékeny a nyákom (?!) meg húzódik picit a petefészek (vélt helye) mögötti 2. Kisizom...

Szóval ha rám hallgatsz, összebújtok a férjeddel , ha pozitív az lh teszt akkor mindenképp, ha nem, akkor ha van kedvetek egymáshoz és nem pörögsz rá ennyire erre az egészre.

Az hogy tesztelsz meg szexelsz kb minden amit tehetsz, az összes többi csal feleslegesen leköti az energiáidat és semmi értelme.

Ha pozitív az ovu teszt, nem zavart be a pcos jellegű dolog a peteérésedbe, ha nem pozitiv és/vagy bezavart, jövő héten mész dokihoz, úgyhogy relax.

2022. febr. 13. 07:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Az lh teszt nem pontos, mint ahogy Te is tudod. Esetleg emellé mérhetnéd az ébredési hődet, a nyákkal ügyesen kiismerhetnéd.

Én nem mindig érzem az ovulációs fájdalmat, termékeny nyákot 3-5 napig szoktam tapasztalni maximum, és általában rá 1-2 napra emelkedik meg a hőmérsékletem. És a görcsölés sem fix sajnos. Én is pcos gyanús vagyok. A férfi hímivarsejtek kb. 48-72 óráig életképesek, szóval ha 2-3 napomta együtt vagytok középidőben, nem fogjátok lekésni az ovut.

2022. febr. 13. 09:08
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Én ennyire nem voltam ra feszülve pedig nekem komoly nogyogyaszati betegségem van ami meddoseget okoz. Figyeltem naptár szerint a peteerest, amikor olyan volt a folyasom akkor volt tutira es sikerült. Igaz 2 év után és 2 műtét után de sikerült.

Fene tudja hány napig volt olyan nem figyelgetem annyira😄

2022. febr. 13. 11:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem a nyák megjelenése után 2-3 nappal pozitív az LH teszt, és a pozitív lh teszt másnapján fáj a petefészkem, de olyankor egész nap. Persze azt nem tudom hogy ez csak azt jelenti hogy nagy már a tüsző és az feszít vagy konkrétan akkor van a repedés vagy a repedés után visszamaradt folyadék irritál és fáj, szóval egészen pontosan nem tudom megmondani mikor van úgy se hogy minden jelet érzek és tudok. A hő van hogy már a hasfeszülés napján megemelkedik van hogy csak másnap.

Annyi biztos hogy pontosan a pozitív LH teszt utáni 14. napon jön meg.

(Nekem is 32-40 nap közötti ciklusaim vannak)

(Orvos nekem azt mondta a hőmérőzés "felesleges időpazarlás" , lh tesztet lehet csinálni a termékeny nyák megjelenésekor, de nem jelent semmit, mert lehet nem reped meg. 2 naponta együtt kell lenni...

Szerintem a legtöbb nőgyógyász nem támogatja az ennyire ciklus követő "ráfeszülést")

2022. febr. 14. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!