Akik sportolnak, és babát szeretnének. Oda figyeltek, hogy kevésbé terheljétek magatokat ovuláció után?
Vagy csak ha pozi lesz a teszt?
Azt is írjátok le, légyszi, hogy mit sportoltok!
úsztam és futottam. nem figyeltem erre oda, viszont amint terhes lettem, a futásról lemondtam, az úszás maradt. Aztán azzal is leálltam, mert mindig elkaptam valamit a terhesség alatt.:/
De pár hét és ismét újrakezdem!:)
37hkm
Azt se tudtam mikor van ovulációm. Csak akkor kezdtem óvatosabb lenni,mikor pozitív lett a teszt.
Futni a 3.harmadig bírtam,lassú tempóban,inkább hosszabb távon. Azelőtt volt benne gyors,és intervall is. A végén csak az aerobic maradt.
Mindkét terhességemet így töltöttem.
Köszönöm a válaszokat, én futok illetve néha erőnléti edzéseket csinálok. Pozitív teszt után mindenképpen sétára, könnyed mozgásra váltok, ahhoz (sajnos) már túl rég óta várjuk a pozi tesztet, hogy nyugodt szívvel folytassam a futást.
De akkor a pozi tesztig nyugodtan sportolok, megerősítettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!