Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik sportolnak, és babát...

Akik sportolnak, és babát szeretnének. Oda figyeltek, hogy kevésbé terheljétek magatokat ovuláció után?

Figyelt kérdés

Vagy csak ha pozi lesz a teszt?

Azt is írjátok le, légyszi, hogy mit sportoltok!

2016. febr. 23. 09:51
 1/5 anonim ***** válasza:

úsztam és futottam. nem figyeltem erre oda, viszont amint terhes lettem, a futásról lemondtam, az úszás maradt. Aztán azzal is leálltam, mert mindig elkaptam valamit a terhesség alatt.:/

De pár hét és ismét újrakezdem!:)

37hkm

2016. febr. 23. 09:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Azt se tudtam mikor van ovulációm. Csak akkor kezdtem óvatosabb lenni,mikor pozitív lett a teszt.

Futni a 3.harmadig bírtam,lassú tempóban,inkább hosszabb távon. Azelőtt volt benne gyors,és intervall is. A végén csak az aerobic maradt.

Mindkét terhességemet így töltöttem.

2016. febr. 23. 10:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Amikor a lányom fogant, pont a beágyazódás környékén túráztunk a barátokkal. Két hegyet másztam meg egy nap. Három eddigi terhességemből ez az egy maradt meg, amikor kíméletesen éltem, elvetéltem. Nyilván nem a kímélet miatt, csak ezzel próbálom jelezni, hogy az egészséges terhesség nem megy el a mozgástól, sportolástól. Ha elmegy, az nem attól van.
2016. febr. 23. 11:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Én egyik terhességem alatt sem vettem vissza a sportolásból az ovu után. Mindkettőnél csak a 25. hét után hagytam abba a kocogást és váltottam ellipszis trénerre. Nekem jót tett, nem görcsöltem, nem véreztem. Végig fitt voltam, és se perc alatt felépültem a szülések után is.
2016. febr. 23. 12:16
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, én futok illetve néha erőnléti edzéseket csinálok. Pozitív teszt után mindenképpen sétára, könnyed mozgásra váltok, ahhoz (sajnos) már túl rég óta várjuk a pozi tesztet, hogy nyugodt szívvel folytassam a futást.

De akkor a pozi tesztig nyugodtan sportolok, megerősítettek.

2016. febr. 24. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!