Kisfiút akartál? Összejött? Hogyan? Figyelted az ovulációt?
Nem tudom a statisztikát, mennyire válik be, de úgy tudom, ha peteérés előtt történik "házasélet" (3-4 nappal előtte már kezdeni kell és folytatni pé-ig), nagy eséllyel lesz lány. Ebből következik, aki fiút szeretne, peteéréskor, és az utána következő napon legyen együtt a párjával.
Nekünk bejött a kislány, bár nem tudom, hogy tényleg emiatt, vagy sem. :-)
Oka:
Fiú(Y) kromoszóma: gyorsabb, de korábban hal el.
Lány(X)kromoszóma: lassabb, de tovább él.
Nekünk kisfiunk lett,figyeltem az ovumat mikroszkóppal.
Legközelebb hugit szeretnénk,majd meglátjuk.
Drukkolok mindenkinek a kívánt baba neméhez!
Kedves előző válaszolónak is aki most megy az UH-ra.Várom az eredményt! De a lényeg,hogy egészséges babánk legyen,a neme csak másodlagos.
A férfiak két féle spermiummal rendelkeznek: az egyik X kromoszómát hordoz, a másik Y-t. A női petesejt mindig X-t tartalmaz. Ha ezt egy X-es spermium termékenyíti meg, akkor XX - tehát kislány lesz a baba. Ha Y-os , akkor XY -tehát fiú. Dr. Shettles szerint az Y-os spermiumok kisebbek, gyengébbek, de gyorsabbak, az X-esek nagyobbak, erősebbek , de lassabbak.
Tehát ha az ovulációkor szeretkezünk, fiú utódra van nagyobb esély a gyorsan úszó hímspermiumok miatt. Ha viszont 3 vagy több nappal az ovulácó előtt tesszük ezt, akkor vszínű kislányunk lesz, mert meg kell várni, míg a petesejt megérik, és erre a hosszabb ideig életképes X -spermiumok alkalmasabbak. Előtte 2 nappal és utána pár napig ismét a fiúk vannak előnyben. Előtte 2 nappal az esély lány:fiú = 1:1.
Szia!
Nekem azt tanacsoltak,hogyha fiut szeretnek,akkor emeljem meg a kaloriabevitelt legalabb 1 honappal a probalkozas elott es az ovulacio elott 1 nappal,illetve aznap legyunk egyutt a parommal :) Nekem bejott!!! Jovoheten fog megszuletni a kisfiam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!