COVID oltás után hány hónappal estél teherbe? Volt bármi gond akár a teherbeeséssel, akár a magzattal, babával? Illetve milyen javaslatokat hallottatok orvosoktól, mennyit érdemes kivárni oltás után?
"Rettegj tovább a semmitől..."
🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Még meg is fontolnám, de aki fél egy vakcinától, az vajon miért nem fél a covidtól?
Ha a covid semmi, akkor a vakcina is kvázi semmi, tehát akkor a semmi ellen hoztak ki egy vakcinát, akkor miért kell félni a vakcinától? Hiszen az is semmi!? 😯😯😯
Mégis olyan "cikket" linkeltél a nagyérdeműnek, hogy jobb betojni tőle.
Én erre mondtam, hogy ha a korona semmi akkor a vakcina is semmi. Egyszerű matek.
És amúgy Bill Gates! Mert még ezt a kártyát sem húztad elő, "Puhány". Már a konteosok sem a régeik... betyarás!
Rá egy hónapra.
Nekem az endos dokim azt mondta hogy nem lesz semmi baj ha sikerül azelőtt a 3 hónap elott amennyit mondanak hogy várni “kell”.
Nálunk csoda volt hogy sikerült az endometriózisom miatt.
Amúgy nincs semmi probléma.
jó olvasni ezeket a hozzászólásokat :)
kivéve azét, aki egy kis szuritól fél xd, egyem meg a kis félénk szivecskéét
amúgy meg sok boldogságot kívánok nektek lányok a babákhoz :)
"ha a korona semmi akkor a vakcina is semmi. Egyszerű matek."
Nem értem, ez hogy jött ki neked. Ha mondjuk fáj a fejed és ere kitalálja valaki, hogy erre az a gyógymód, hogy le kell vágni a fejed, akkor az is semmiség? Sőt mindenkinek le kell vágni a fejét megelőzendő a fejfájásokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!