COVID-fertőzés után mennyit érdemes várni a teherbeeséssel, ha a férfi és a nő is COVID-os volt?
Hát a másfél év várakozás az tuti felesleges. Sajnos a covid különböző variánsait bármikor elkaphatjátok.
Ha nem alakult ki semmi szövődmény a betegség után akkor felesleges várnotok.
Persze pár hónap elteltével beadathatjátok magatoknak az oltásokat is, ha ezt tervezitek akkor én még a babaprojekt előtt beadatnám.
Mamám is meggyógyult mégis pozitív volt a tesztje még 3 hónapra rá is… Ráadásul csendben károsította, amit csak a legvégén lehetett észrevenni.
Szóval én biztosan kérnék vizsgálatot, hogy igazoltan eltűnt-e a szervezetből..
Nyilván nem okozhat gondot, de ha valami miatt lázzá alakulna később a betegség, az nagy kockázat. De ezt egy új fertőzés is megtehet. Sajnos.
(Én az aktuális betegséget nézném csak a helyedben, a jövő miatt viszont nem aggódnék, sajnos lesz ahogy lesz, jó esetben elkerül majd titeket. Erre úgysincs ráhatásotok.)
Mi februárban voltunk covidosak férjemmel, enyhe tünetekkel. Előtte múlt ősszel, akkor egy pár napos nátha, gyengeség volt az egész, viszont akkor még volt szaglás vesztés (mondjuk az nem semmi volt, két hétig semmit nem éreztem, férjemnek pár nap után visszajött).
Februárban a szaglás se ment el.
Március 6-án volt az utolsó menstruaciom, 4 év sikertelen próbálkozás után teljesen váratlanul összejött a baba :)
Eddig minden rendben vele.
Ha nincs maradvány tünet, én nem várnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!