Teherbeesésnék mikor érdemes legelöször nődokihoz menni?
Figyelt kérdés
Úgy értem amikor már lát is valamit. 4 napja (10. dpo) teszteltem halvány pozit elöször, majd másnap is, az már egy picit erősebb volt.
Mikor menjek nődokihoz? Gondolom ha a beágyazódás időszakot is bele számolom, akkor még csak pár napos lehetek? Vagy ezt hogy nézik?
2021. aug. 2. 14:32
1/11 anonim válasza:
Felhívod, megmondod neki ugyanezt, utána ő eldönti, hogy mikorra hív be.
Én a 7. hétben mentem.
2/11 anonim válasza:
A menstruáció késésének napjától számolj kb 3 hetet addigra biztosan látni fogja az orvos.
3/11 anonim válasza:
6.-7. héten ráér, hogy szívhangja is legyen. De ha meg akarsz bizonyosodni, hogy jó helyen tapadt-e meg, már az 5. héten lát petezsákot a doki. :)
4/11 A kérdező kommentje:
Igen többek között ez is érdekelne, hogy jó helyen tapadt e még. Néha érzek alhasi fájdalmat, de a nemvárt napján volt a leg erősebb alhasi illitve jobb oldali fájdalom. Azóta szerencsére más negatív tüneteim nincs🙏
2021. aug. 2. 16:52
6/11 A kérdező kommentje:
Július 2. De lh teszt alapján 17-én lehetett peteérésem.
Tudom még, nagyon korai minden.
2021. aug. 2. 22:03
7/11 anonim válasza:
Mint en, minden stimmel 😁 mensi is ovu is 😁
8/11 A kérdező kommentje:
De jóó 😃Remélem minden rendben lesz veled is utolsó és velem is😊
2021. aug. 3. 08:50
9/11 anonim válasza:
En is remelem 🙏
En majd augusztus 16-ai heten megyek dokihoz :)
10/11 A kérdező kommentje:
Én még a héten beszélek a dokimmal, hogy mikor menjek (mert ő így augusztus vége felé szabin szokott lenni, szóval nekem lehet csúszik a vizsgálat) De meglátjuk 😊
2021. aug. 3. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!