Meddig érdemes várni a nőgyógyász felkeresésével, ha késik a menstruáció de negatív a terhességi teszt? (Méhen kívüli terhesség?)
Kedden kellett volna megjönnie, hétfő óta folyamat görcsölgetek mensisen. Csináltam ma reggel felkelés után egy tesztet, negatív lett, de írták, hogy ha továbbra is késik és negatív eredményt mutat az méhen kívüli terhesség jele is lehet. Ez eléggé megijesztett, és most kissé pánikolok. Jó 1-2 hete hányingerem van, túlérzékeny vagyok szagokra, érzékenyebb is vagyok, így terhességben reménykedtünk. Ezek a méhen kívüli terhesség jelei is lehetnek, úgy tudom.
Mennyi késés után forduljak orvoshoz? Menjek el a jövő héten ha nem jön meg? Illetve mikor csináljak még egy tesztet?
Ha méhen kívüli lenne, nem lenne negatív a teszt... illetve folyamatosan szúrna egyik oldalon a petefeszked környéke, illetve barnáznál folyamatosan.
Nekem is volt, tapasztalat. A dokim azt mondta, ezek a tünetek 98%ban mindenkinél jelentkeznek.
Egyebként egy mensi siman kimaradhat...
Negatív teszttel tuti nem vagy semmilyen terhes. A többi tünet sima pms.
Simán lehet olyan, hogy egy hónap kimarad. Akkor van baj (akkor kell nőgyógyászhoz fordulni), ha ez többször megismétlődik vagy több mint 1 hónap marad ki.
Ha 2 nap késéssel mindenki rohanna nőgyógyászhoz akkor 10x ennyire lenne belőlük szükség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!