Injekciós terhességmegszakitásról tapasztalatok?

Ez mindenkinek saját döntés, hogy megtartja e a babát vagy nem.Nekem sajnos volt már egy abortuszom akkor voltam 17.Már 1 éve együtt voltam a mostani férjemmel.Én meg akartam tartani, de mindenki csak lebeszélt rola.Pedig akkor már 2 éve elköltöztem otthonrol.Azota nem hagyom, hogy bárki is beleszoljon az életembe.Nagyon rossz érzés azt számolgatni, hogy most lenne x idos vagy most kezdene el járni, beszélni stb..Engem nem is fizikailag viselt meg(1 orával a mutét után már a folyoson sétáltam...a doki meg meglátta és teljesen elképedt)Lelkileg viszont nagyon rossz azota is pedig már több mint 2 éve volt:(
Ha vissza tudnám csinálni biztos másképp lenne.
Ha meg nem akarsz gyereket ott van a hüvelygyűrű,mivel nem szájon át veszed be igy nem károsítj a abelso szerveket, mert helyileg szivodik fel.3e ft 1 havi adag.Nekem teljesen bevált.Egyáltalán nem lehet érezni.Majd azért irdd meg, hogyan alakultak a dolgok.De ez a te döntésed.Mi csak segíteni probálunk.:)
sziasztok,nagyon megkönyebültem,mivel egy kicsit elszámoltam magam,mert szerdán,vagyis ma van a ciklusom 33 napja,de a ciklusom mindig 28 napos volt,de nem kell aggodnom mert tegnap megjött,szerintem azért csuszott enyi idöt mivel a hétvégén elég ideges voltam a bulimmiatt,meg minden nap idegeskedtem azon hogy terhes vagyok,de szerencsére tegnap megjött,és nem kell mennem abortuszra kö
köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!