Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Injekciós terhességmegszakitás...

Injekciós terhességmegszakitásról tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2008. dec. 15. 20:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
63%
szia. igen valóban létezik az injekciós. nekem is azt adtak volna,csak már idős volt a terhességem.ha megkapod a szurit,attól el fogsz vetélni.az abortusz 28540ft. És nem lesz kedvezményes mert diák vagy. Én is diák vagyok,még se lett kevesebb.Reggel bemész,kitágitanak,majd várni kell 3óra hosszát mig hatni fog a tágitó zselé,majd 3óra mulva műtenek.altatni fognak,és semmit nem fogsz érezni.délután meg mehetsz is haza. ezt tapasztalatból irtam.de ha egy mód van rá,ne menny abortuszra,mert sok negativ következménye lehet,amikre nem is gondolna az ember.sok szerencsét.
2008. dec. 16. 12:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Ez mindenkinek saját döntés, hogy megtartja e a babát vagy nem.Nekem sajnos volt már egy abortuszom akkor voltam 17.Már 1 éve együtt voltam a mostani férjemmel.Én meg akartam tartani, de mindenki csak lebeszélt rola.Pedig akkor már 2 éve elköltöztem otthonrol.Azota nem hagyom, hogy bárki is beleszoljon az életembe.Nagyon rossz érzés azt számolgatni, hogy most lenne x idos vagy most kezdene el járni, beszélni stb..Engem nem is fizikailag viselt meg(1 orával a mutét után már a folyoson sétáltam...a doki meg meglátta és teljesen elképedt)Lelkileg viszont nagyon rossz azota is pedig már több mint 2 éve volt:(

Ha vissza tudnám csinálni biztos másképp lenne.

Ha meg nem akarsz gyereket ott van a hüvelygyűrű,mivel nem szájon át veszed be igy nem károsítj a abelso szerveket, mert helyileg szivodik fel.3e ft 1 havi adag.Nekem teljesen bevált.Egyáltalán nem lehet érezni.Majd azért irdd meg, hogyan alakultak a dolgok.De ez a te döntésed.Mi csak segíteni probálunk.:)

2008. dec. 16. 17:11
 13/14 A kérdező kommentje:

sziasztok,nagyon megkönyebültem,mivel egy kicsit elszámoltam magam,mert szerdán,vagyis ma van a ciklusom 33 napja,de a ciklusom mindig 28 napos volt,de nem kell aggodnom mert tegnap megjött,szerintem azért csuszott enyi idöt mivel a hétvégén elég ideges voltam a bulimmiatt,meg minden nap idegeskedtem azon hogy terhes vagyok,de szerencsére tegnap megjött,és nem kell mennem abortuszra kö

köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat :D

2008. dec. 17. 17:44
 14/14 anonim ***** válasza:
akkor nekem lett igazam.....
2008. dec. 18. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!