Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Injekciós terhességmegszakitás...

Injekciós terhességmegszakitásról tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2008. dec. 15. 20:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én még erről nem hallottam. Erre abortusz a legbiztonságosabb!
2008. dec. 15. 20:10
 2/14 A kérdező kommentje:
bocs ezt nem ide akartam csak a gépem szar,és a google helyett ide irta ki véletlenül,bocs,amugy meg létezik terhességmegszakitás inyekcióval?vagy hogy müködik az abortusz,menyibe kerül,és igaz-e az hogy az elsö ingyenes?
2008. dec. 15. 20:10
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Én pont a múlt héten voltam sajnos. 28.540 forintba kerül, és az első nem ingyenes. Kaphatsz kedvezményt esetleg, akkor a felét kell fizetni.

Altatásban végzik, vákummal, a műtét kb. 20 perc. Reggel bemész a kórházba, és délután mehetsz haza.

De mindezek előtt el kell menned egy védőnőhöz(nálunk a családvédelmi szolgálatnál van), aki beszél veled, hogy miért akarod a műtétet, és felveszi az adataidat. Aztán 3 nap múlva újra menned kell, és akkor ad egy jegyzőkönyvet, és a csekket amit fel kell adnod a műtét előtt. Ezekkel mehetsz majd a kórházba.

Minden jót neked.

2008. dec. 15. 20:19
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy csendben megjegyzem,hogy nem mindenhol 1 nap! Miskolcon pl.2. Első nap feltesznek egy pálcikát amitől kitágulsz,másnap vákummal leszívják... sajnos tapasztalat...
2008. dec. 15. 20:30
 5/14 A kérdező kommentje:
de aki tanuloi jogviszonyban van és kapja a családi potlékot,annak sokkal olcsobb ugy olvastam nemtom hogy ez igaze?
2008. dec. 15. 20:32
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok.

Igen, ezt elfelejtettem, hogy aki még nem szült annak raknak fel tágítót előző este.

Szerintem, ha még diák vagy, akkor kapsz kedvezményt.

2008. dec. 15. 20:34
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

nem kapsz kedvezményt éppen egy kislány volt a kórházban 14 éves volt mikor abortusza volt nekem meg elhalt a babám már kétszer

örökbeadásra nem gondoltál

2008. dec. 15. 20:40
 8/14 A kérdező kommentje:

sajnálom hogy már két babád elhalt

amugy meg azért nem gondoltam a kihordásra,mert 18 éves vagyok és most fogok éretségizni,meg minden,meg nem szeretnék még babát,amugy onnan gondolom hogy terhes vagyok,de ez nem biztos még mivel egyszer nem védekeztünk a barátommal de nem ment el,de tudom hogy az elöváladék is elég,a mensesem késik már a hétvége ota,nem csináltam még tesztet,de igy szokott fájni a hasam néha,és ha a téten nem jön meg majd akkor csinálok tesztet,de remélem csak késik,lehet hogy attol késik mert a multhéten felváztam,meg egy ilyen virusos fertözést elkaptam,ami hasfájással meg hányással járt?

elöre is köszi a válaszokat

2008. dec. 15. 20:51
 9/14 anonim ***** válasza:
26%

Szia

Ne aggodj én a barátommal-férjemmel(mostmár)mindég megszakitással védekezünk.NEM estem teherbe,csak amikor akartuk.Tehát NO PARA!!!Lehet,hogy neked is mástol késik.....

2008. dec. 15. 22:31
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia,5 éve a párommal mi is egyszer nem védekeztünk,és mehettem abortuszra,akkor is már 20000ft fölött volt.Most már szeretnénk babát,1 éve hiába próbálkozunk.Rossz hogy akkor sikerült,most miért nem!Ha visszacsinálhatnám biztos egy alkalmat sem hagynánk ki a védekezéssel!Neked is ezt ajánlom!Remélem az én hibámból tanulsz,nem a magadéból!!!
2008. dec. 16. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!