Injekciós terhességmegszakitásról tapasztalatok?

Én pont a múlt héten voltam sajnos. 28.540 forintba kerül, és az első nem ingyenes. Kaphatsz kedvezményt esetleg, akkor a felét kell fizetni.
Altatásban végzik, vákummal, a műtét kb. 20 perc. Reggel bemész a kórházba, és délután mehetsz haza.
De mindezek előtt el kell menned egy védőnőhöz(nálunk a családvédelmi szolgálatnál van), aki beszél veled, hogy miért akarod a műtétet, és felveszi az adataidat. Aztán 3 nap múlva újra menned kell, és akkor ad egy jegyzőkönyvet, és a csekket amit fel kell adnod a műtét előtt. Ezekkel mehetsz majd a kórházba.
Minden jót neked.

2. vagyok.
Igen, ezt elfelejtettem, hogy aki még nem szült annak raknak fel tágítót előző este.
Szerintem, ha még diák vagy, akkor kapsz kedvezményt.

nem kapsz kedvezményt éppen egy kislány volt a kórházban 14 éves volt mikor abortusza volt nekem meg elhalt a babám már kétszer
örökbeadásra nem gondoltál
sajnálom hogy már két babád elhalt
amugy meg azért nem gondoltam a kihordásra,mert 18 éves vagyok és most fogok éretségizni,meg minden,meg nem szeretnék még babát,amugy onnan gondolom hogy terhes vagyok,de ez nem biztos még mivel egyszer nem védekeztünk a barátommal de nem ment el,de tudom hogy az elöváladék is elég,a mensesem késik már a hétvége ota,nem csináltam még tesztet,de igy szokott fájni a hasam néha,és ha a téten nem jön meg majd akkor csinálok tesztet,de remélem csak késik,lehet hogy attol késik mert a multhéten felváztam,meg egy ilyen virusos fertözést elkaptam,ami hasfájással meg hányással járt?
elöre is köszi a válaszokat

Szia
Ne aggodj én a barátommal-férjemmel(mostmár)mindég megszakitással védekezünk.NEM estem teherbe,csak amikor akartuk.Tehát NO PARA!!!Lehet,hogy neked is mástol késik.....

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!