Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdemes a tesztet délután...

Érdemes a tesztet délután csinálni?

Figyelt kérdés

Babát tervezünk, és ma kellett volna megjönnie, viszont reggel olyan kómás voltam hogy azt is elfelejtettem, hogy nem jött meg és reggeli vizeletből lenne jó megcsinálni a tesztet.

Valahol azt olvastam, hogy ha nem jön meg a menzeszed azért, mert terhes vagy a délutáni teszt is kimutathatja, de nem vagyok biztos benne és ezért nem pazarolnék el egy tesztet. :)

Viszont, gondolom más is volt így már mint én, annyira izgatott vagyok, nehéz kivárni a reggelt.

Illetve hozzáfűzném, hogy semmilyen menstruációra utaló tünetem nincs, de terhességre se.

Köszi a válaszokat!

2022. febr. 2. 15:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kerek 1 év után sikerült, pedig nagyon nagyon reménytelennek tűnt, már az örökbefogadást olvasgattuk. Kitartás és fel a fejjel ♡
2022. febr. 3. 10:13
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
9es vagyok ne add fel mi 1,5 éve próbálkozunk, jönni fog majd amikor jönnie kell legyél erős el jön nekünk is majd a kisangyalkánk 😍😊😊
2022. febr. 3. 18:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Sajnálom...

Mi már 2 éve próbálkozunk,

1#-( én is vasárnap-hétfő környékére nem várom), de már feladtam ma, mert reggeli wc-nél egy kis "erőlködéstől" már rózsaszínes volt a papír 😑

Mondtam is magamban erről ennyit. Kedvem sincs már az egész naphoz.

Miért van az, ha valaki tényleg tiszta szívből szeretne gyereket annak nem jön össze?!🤔

2022. febr. 4. 11:42
 14/15 A kérdező kommentje:

Engem is mindig azzal vígasztal a férjem, hogy jön majd, mikor jönnie kell.

De annyira nehéz türelmesnek lenni, ráadásul még van olyan is, hogy késik és akkor beleélem magam. Minden hónapban egy hatalmas csalódás, pedig biztosan könnyebben sikerülne ha lazábban, stresszmentesen állnék hozzá.

Sajnos mondhatni, az élet igazságtalan ha így nézzük, kedves 13-as válaszoló. Van akinek még véletlenül is sikerül, hopp becsúszik a baba. Mostanában azt vettem észre magamon, hogy a környéken látok egy babakocsis anyukát vagy apukát, az a szívembe mar.

De ha pozitívan állok hozzá, biztos vagyok benne hogy a várakozás türelemre tanít, élveznem kellene a jelent, az együttlétet a párommal, a szerelmet és azt hogy valami hatalmas dolog kapujában állunk.

Én így próbálok erre gondolni, ez kicsit megnyugtat.

2022. febr. 7. 10:54
 15/15 anonim ***** válasza:

🙂Igen pont ilyen dolgokra gondoltam...

Nehéz várni, elfogadni és türelemmel lenni.

Én nem tudtam, hogy ez ilyen nehéz lesz, és őszintén nem gondoltam volna, hogy ilyen élet helyzetben leszek.

Komoly dolgok ezek. Csak pozitívan tovább!🤞

2022. febr. 9. 12:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!