Azok akik véletlenül estek teherbe, hogy történt?
Figyelt kérdés
Arra értem a kérdést, hogy a férfi beléd élvezett? A ciklus hányadik napján történt?2022. febr. 1. 21:31
1/14 anonim válasza:
Mondjuk anélkül elég nehéz még véletlenül teherbe esni is, hogy egy férfi beléd élvezne...
3/14 anonim válasza:
Én véletlenül ráestem a spermabankban az egyik kémcsőre, hát így sikerült...
Milyen hüe kérdés ez amúgy?
4/14 anonim válasza:
Én a karmára fogom :D .Óriási volt a szám ,hogy ilyen nincs. Ha valaki védekezik stb stb . Viccet félretéve szoptatós fogamzásgátló mellett estem teherbe.
5/14 anonim válasza:
Megszakítással “védekeztünk”, kimondottan nem voltunk ráállva a témára, de nyilván fel voltunk rá készülve, hogy becsúszhat, és nem jelentett gondot. Hát, be is csúszott, ami azért tulajdonképpen meglepő volt, mert sokaknak még úgysem sikerül hónapokig, évekig, hogy tudatosan a jó napokon élesben vannak együtt.
6/14 anonim válasza:
8 évig megszakítással "védegeztünk". Hát egyszer nem sikerült. 🤣 De nem bánom ❤️
7/14 anonim válasza:
27 éve megszakítással védekezünk, nem tudom, de az uram tudhat valamit😂
A lányom csúszott be, mert mensi után gondoltam még pár napig belefér, hogy sehogy ne védekezzünk. Én a mensi végétől számoltam a ciklusom, így szerintem a 7.nap ami ugye már tudom a 12.nap volt,na nekem így csúszott be.
8/14 anonim válasza:
Évekig nem jött össze (az első gyerek is nehezen jött), ezért föl se merült, hogy összejöhet. Aztán egyszer mégiscsak.
9/14 anonim válasza:
Elmentünk wellnessezni. Volt privát szaunánk, és hát adta magát a helyzet. Gőzöm nincs, hanyadik ciklusnapom volt, nem számolgattam, mert nem terveztünk gyereket. 3 hét múlva jött a meglepi.
10/14 anonim válasza:
A kérdés arról szólt aki véletlenül esett teherbe. Nem arról hogy aki felelőtlenül szexelt, mert az itteni válaszok 90%a felelőtlen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!