Baj van! Véletlenül teherbe ejtettem egy nálam sokkal idősebb nőt. Most mi legyen?
Figyelt kérdés
2021. febr. 6. 17:19
1/17 anonim válasza:
Semmit sem tehetsz, mivel mindenféle döntés a nő kezében van. Kivéve, ha nem félsz a börtöntől.
2/17 anonim válasza:
Elveszed feleségül, és felnevelitek a kicsit.
3/17 anonim válasza:
Nincs semmi baj. Bárkivel előfordulhat, hogy véletlenül teherbe ejt ezt-azt. Felnőtt emberként viszont vállalni kell a felelősséget a tetteinkért. Szépen nevelitek majd a gyereket, mert neki szülőkre van szüksége.
4/17 anonim válasza:
Privátodra válaszolva. Ha kiskorú vagy, azaz 14 alatt, akkor a nő börtönbe kerül.
5/17 anonim válasza:
14 és 18 év közötti a srác, valamilyen jogi úton szerintem megoldható, hogy ne kelljen felelősséget vállalnod.
6/17 anonim válasza:
#4: 16 éves. Nem kerül börtönbe a nő, de ha a kérdező nagykorú lesz, a gyerektartást fizetnie kell.
7/17 anonim válasza:
Hány éves vagy, kérdező? És a nő?
8/17 anonim válasza:
A fiú nagykorúságáig a szülei fizetik a gyerektartást, amit a bíróság állapít meg. A nő erről nem mondhat le, mert a gyereké, nem az övé.
Remélem, nem fajulnak idáig a dolgok, a nő elveteti azt a magzatot. Nincs igyen, de sokkal kisebb gond, mint a születendő gyerek.
9/17 anonim válasza:
Ez a te bajod,amúgy tuti,hogy kamu.
10/17 anonim válasza:
Szerintem is kamu. Te vagy a 16 évesen 48 majd 28 évest gumi nélkül dugó helyi menő gyerek. Aki egy hete kefélt először, s attól a nő máris terhes.
Apasáighoz ragaszkodjatok, ha nem kamu.
A jövőben húzz gumit. Jajj mondjátok, hogy nem igaz🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!