Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudtam, hogy terhes...

Nem tudtam, hogy terhes vagyok és sokat ittam. Lehet baj?

Figyelt kérdés
Meddőségi centrumba járunk. Két inszemen vagyok túl, a második sikerült, sajnos missed ab lett a vége. Most akartunk vissza menni a következő ciklusban a klinikára, tartottunk pár hónap szünetet. Ezalatt az idő alatt kicsit elengedtem magam és például tegnap buliztunk és nagyon sokat ittam. Ma reggel erős pozitív lett a tesztem, volt egy megérzésem, azért csináltam tesztet. Nem vagyok rá büszke, bár vissza forgathatnám az idő kerekét 😔. Rémes bűntudatom van, nem tudom mit tegyek. El fogom mondani az orvosnak, hogy ez volt. Van rá esély, hogy nem lesz baj? Köszönöm előre is!

2022. jan. 30. 18:21
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
De jó ❤️ Boldog babavárást és jó egészséget nektek!
2022. jan. 30. 20:16
 22/29 anonim ***** válasza:
5%
Lehet. Nem garantált hogy lesz, de lehet.
2022. jan. 30. 21:24
 23/29 A kérdező kommentje:
Abban tudnátok segíteni, hogy elég-e napi 600 mcg folsav? Ennyi van a terhes vitaminban, amit szedek már hónapok óta. Az orvos ajánlotta anno, hogy szedjem már a tervezéskor.
2022. jan. 30. 21:25
 24/29 anonim ***** válasza:
62%
Én cigiztem és ittam szilveszterkor, akkor már terhes voltam. Ilyenkor még nem gond mert nincs köldökzsinór.
2022. jan. 30. 21:56
 25/29 anonim ***** válasza:
84%
Jól tetted, most k. sokáig nem fogsz bulizni újból 😃. Gratulálok. Elég az a folsav, ne szedj mellette többet, az se jó.
2022. jan. 30. 22:43
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
24. Nincs köldökzsinór? Wtf 🤦‍♀️
2022. jan. 30. 22:55
 27/29 anonim ***** válasza:
81%
Kedves 26-os, a 6-7. hét kornyeken lesz köldökzsinór. Wtf 😊
2022. jan. 30. 22:59
 28/29 anonim ***** válasza:
30%
27. Az 5.héten lesz, de ennek mi köze ahhoz hogy a kérdező berúgott vagy akármit csinált. A méhlepény már van az egész korai szakaszban (őslepény) és azon keresztül szívódik fel minden cucc… wtf 😅
2022. jan. 31. 12:43
 29/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! Jobban érzem magam és igyekszem pozitívan előre nézni. Mostantól nyilván mindent megteszek, hogy rajtam ne múljon a baba egészsége.
2022. jan. 31. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!