Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudtam, hogy terhes...

Nem tudtam, hogy terhes vagyok és sokat ittam. Lehet baj?

Figyelt kérdés
Meddőségi centrumba járunk. Két inszemen vagyok túl, a második sikerült, sajnos missed ab lett a vége. Most akartunk vissza menni a következő ciklusban a klinikára, tartottunk pár hónap szünetet. Ezalatt az idő alatt kicsit elengedtem magam és például tegnap buliztunk és nagyon sokat ittam. Ma reggel erős pozitív lett a tesztem, volt egy megérzésem, azért csináltam tesztet. Nem vagyok rá büszke, bár vissza forgathatnám az idő kerekét 😔. Rémes bűntudatom van, nem tudom mit tegyek. El fogom mondani az orvosnak, hogy ez volt. Van rá esély, hogy nem lesz baj? Köszönöm előre is!

2022. jan. 30. 18:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
87%
Ahogy írták: még nincs összeköttetésben veled 4-5 hetesen. Minden rendben lesz ❤️
2022. jan. 30. 19:09
 12/29 A kérdező kommentje:

Hihetetlen támogatóak és kedvesek vagytok. Hát itt ez a kis csoda:

[link]

2022. jan. 30. 19:10
 13/29 anonim ***** válasza:
81%
Szép erős vonal 🙂 minden jót nektek!
2022. jan. 30. 19:11
 14/29 anonim ***** válasza:
93%
Jaj, én mindkét gyerekkel így jártam. Az elsőnél lagziba mentünk ahol konkrétan úgy berúgtam, hogy nem emlékszem a hazaútra :/ A másodiknál szülinapi buliban voltunk, ahol én voltam a buli lelke úgy berúgtam, és ráadásul még be is téptem… Esküszöm, hogy egyébként nem vagyok sem iszákos sem bulizós, de persze hogy mindkét gyerek az évi egyszeri ereszd el a hajamat körül fogant, én meg pár sörtől már a fejemen pörgök mert olyan keveset járok mulatni. Na de, lényeg a lényeg, én is rohadtul szégyelltem magamat, de az első 6 hétben egyébként nem jut el még semmi a magzathoz mert nem közös a véráram, nem vagytok még összekötve, így védi a természet a babát ameddig az anya fel nem fedezi és tud rá maga vigyázni. Mindkét gyerekem teljesen egészségesen született és nagyon okosak is, úgyhogy merem feltételezni, hogy nem volt rájuk hatással ez a fiaskó.
2022. jan. 30. 19:12
 15/29 A kérdező kommentje:
Annyira jófej vagy utolsó 😅! Olyan jó, hogy nem oltottatok le és nem azt kaptam, hogy minek az ilyennek gyerek. Nagyon örülök, hogy írtam ide. Sokkal jobban érzem magam.
2022. jan. 30. 19:15
 16/29 anonim ***** válasza:
85%
Nyugodj meg, minden rendben lesz! Boldog babavárást :)
2022. jan. 30. 19:20
 17/29 anonim ***** válasza:
92%
11es válaszoló vagyok. Nekem papírom volt róla, hogy olyan rossz a hormonképem, hogy esélytelen, hogy gyerekem legyen, pláne természetes úton. 4 hetesen, mert a franc se gondolta, hogy sikerülhet volt egy csípő röntgenem egy baleset miatt, simán rávágtam amikor kérdezték terhes vagyok-e, hogy nem. Hát de 😅. Már 4 éves, makk egészséges. Pedig nem "kis alkohol", hanem sugárzás érte szegényt. A doki megnyugtatott ha megmaradt nem károsította, ha baj lett volna szinte azonnal elvetélek. Végig izgultam a terhességet, de soha egy panaszom nem volt, a lányom mint írtam makk egészséges, minden téren.
2022. jan. 30. 19:25
 18/29 A kérdező kommentje:
Az se semmi sztori 😀 Nagyon örülök, hogy minden rendben ment nálad. Igen, én is úgy tudom, ilyenkor a mindent vagy semmit elv van. Amúgy meglep, hogy ennyire erős a tesztem, mert a naptár szerint még meg sem kellett volna jönnie.
2022. jan. 30. 19:28
 19/29 anonim ***** válasza:
63%
Semmi baj nem lesz. En sem tudtam hogy terhes vagyok amikor esküvőn voltam es ittunk, most 29 hetes vagyok es minden rendben a babaval.
2022. jan. 30. 20:14
 20/29 anonim ***** válasza:
81%

Abszolút ne aggódj ezen!

Én késés napján negatívat teszteltem, amúgy is csak egyszer voltunk együtt a hónapban teljesen el is engedtem a hónapot, éreztem is, hogy meg fog jönni úgyhogy este vodkáztam. Másnap reggel az esélytelenek nyugalmával előkaptam még egy tesztet mert csak nem jött meg és pozitív teszt :D

2022. jan. 30. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!