Nem tudtam, hogy terhes vagyok és sokat ittam. Lehet baj?
Figyelt kérdés
Meddőségi centrumba járunk. Két inszemen vagyok túl, a második sikerült, sajnos missed ab lett a vége. Most akartunk vissza menni a következő ciklusban a klinikára, tartottunk pár hónap szünetet. Ezalatt az idő alatt kicsit elengedtem magam és például tegnap buliztunk és nagyon sokat ittam. Ma reggel erős pozitív lett a tesztem, volt egy megérzésem, azért csináltam tesztet. Nem vagyok rá büszke, bár vissza forgathatnám az idő kerekét 😔. Rémes bűntudatom van, nem tudom mit tegyek. El fogom mondani az orvosnak, hogy ez volt. Van rá esély, hogy nem lesz baj? Köszönöm előre is!2022. jan. 30. 18:21
1/29 anonim válasza:
Egészségedre és minden ok lesz!
Gratulálok
2/29 anonim válasza:
Az első kb 2.5 hónapban nem Vagytok összeköttetésben a magzattal, plusz ezer meg egy drogos, alkoholista nőnek születik egészséges gyermeke, szóval lazíts, és előre nézz.
Ezen változtatni úgysem tudsz, de a stressz is ártalmas.
3/29 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy max 4 hetes lehet, mert ez a ciklusom 28. napja.
2022. jan. 30. 18:24
4/29 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja a picinek ettől az egy alkalomtól! Gratula és szorítok, hogy minden rendben menjen ezúttal! 😊
5/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! Nagyon kedvesek vagytok. Bárcsak minden rendben lenne ❤️.
2022. jan. 30. 18:31
6/29 anonim válasza:
Semmi baj nem lesz, én végig buliztam a nyarat és az ősz elejét, amikor szeptember közepén teherbe estem, nem számítottam rá.
Teljesen egészséges fiam született.
Ne aggódj 🙂
7/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igyekszem. Bár tegnap reggel teszteltem volna… Most ha bármi lesz ismét nem tudnèk nem arra gondolni, hogy emiatt.
2022. jan. 30. 18:52
8/29 anonim válasza:
Én egymás után 2x vetéltem el és 1 korty alkoholt sem ittam! Nem ettől függ ha nem sikerül.
9/29 A kérdező kommentje:
Utolsó, nagyon sajnálom! Az inszemes terhességemnél én is mindenre figyeltem meg akkor előtte sem ittam, mivel tudtam, hogy esélyes a terhesség. Sajnos mégis csak a 6. hétig tartott. Őszintén szólva nem nagyon hittem benne, hogy természetes úton sikerülni fog és ezért nem is nagyon vigyáztam magamra. Az inszem előtt rendes ciklusaim sem voltak, volt hogy 3 hónapig meg sem jött. Most három hónapja barátcserjét szedtem és volt egy 33 meg egy 35 napos ciklusom, már ennek is nagyon örültem. De ez a mai teszt, mint egy csoda.
2022. jan. 30. 19:03
10/29 anonim válasza:
És ez a csoda megmarad. Legalább buliztál még egy jót😉minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!