Mekkora a teherbeesésem esélye?
2 évig szedtem Lindynette fogamzásgátlót és órát lehetett állítani a menstruációmhoz. Ám tavaly októberében elmaradt és nem jött meg egyaltalán. Idén januárban elmentem nőgyógyászhoz aki mindent a legnagyobb rendben talált es Norcolut terápiát írt fel,amitől január 22én rendben meg is jött a menstruációm. Az orvos azt mondta hogy csak "fel kell ébreszteni" a szervezetemet és nem lesz semmi baj. Ugyanis baba vállalás előtt állunk a párommal,az orvos erre azt mondta hogy semmi akadálya akár azonnal is probálkozhatunk. Most oké hogy a gyógyszerrel megjött,de itt a lényeg az lenne hogy beálljon a menstruációm,reméljük "felébredt" a szervezetem.
A kérdésem az lenne,hogy amennyiben mégsem jön meg februárban,annak ellenére hogy állítólag minden rendben van,mit tegyek?
Rettenetesen szomoru, hogy ugy szedtel fogamzasgatlot kerdezo, hogy arrol sincs fogalmad, hogy egyaltalan hogy mukodik, mit csinal a szervezettel, stb stb.
Komolyan, ez nem cukorka, illene tisztaban lenni ilyen alap dolgokkal.
Borasztó 🤣 Hát azt hiszem, ennyit még elbír a lelkem, hogy borasztó vagyok 🤣🤣
És nem, nem szégyelljük magunkat (ezt amúgy így írják, n nélkül). Neked viszont nem ártana, ha felnőtt nő létedre ennyire hiányosak az ismereteid.
Tudtad, hogy azok vétenek helyesírási hibákat, akik nem tudnak helyesen írni? 🤷♀️
Halványlila gőzöd nincs arról, hogy hogyan működik a fogamzásgátló, mi a különbség a menstruáció és a megvonásos vérzés között, vagy hogy mi a közti vérzés, de még te érzed magad fölényben és beszélsz érvekről?! Vegyél már vissza az arcodból, mert ha lezuhansz arra a szintre, ahol az IQ-d van, nagyon össze fogod törni magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!