Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mekkora a teherbeesésem esélye?

Mekkora a teherbeesésem esélye?

Figyelt kérdés

2 évig szedtem Lindynette fogamzásgátlót és órát lehetett állítani a menstruációmhoz. Ám tavaly októberében elmaradt és nem jött meg egyaltalán. Idén januárban elmentem nőgyógyászhoz aki mindent a legnagyobb rendben talált es Norcolut terápiát írt fel,amitől január 22én rendben meg is jött a menstruációm. Az orvos azt mondta hogy csak "fel kell ébreszteni" a szervezetemet és nem lesz semmi baj. Ugyanis baba vállalás előtt állunk a párommal,az orvos erre azt mondta hogy semmi akadálya akár azonnal is probálkozhatunk. Most oké hogy a gyógyszerrel megjött,de itt a lényeg az lenne hogy beálljon a menstruációm,reméljük "felébredt" a szervezetem.

A kérdésem az lenne,hogy amennyiben mégsem jön meg februárban,annak ellenére hogy állítólag minden rendben van,mit tegyek?

2022. jan. 30. 14:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%
De milyen köztes vérzésről beszélsz? Ha a tablettamentes hétben jelentkező vérzésre gondolsz, azt, megvonásos vérzésnek hívják, mivel azért jelntkezik, mert megvonod a tablettát a szervezetedtől abban a hétben. A köztes vérzés alatt azt értjük mikor pl a tabletta szedés alatt is jelentkezik vérzés. Őrület, hogy egy felnőtt nőnek ezt magyarázni kell.
2022. jan. 30. 15:51
 12/18 anonim ***** válasza:
88%
Ez is értetlen... Légyszi ne szaporodj
2022. jan. 30. 15:52
 13/18 anonim ***** válasza:
83%

Rettenetesen szomoru, hogy ugy szedtel fogamzasgatlot kerdezo, hogy arrol sincs fogalmad, hogy egyaltalan hogy mukodik, mit csinal a szervezettel, stb stb.

Komolyan, ez nem cukorka, illene tisztaban lenni ilyen alap dolgokkal.

2022. jan. 30. 22:21
 14/18 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem még inkább szedjen fogamzásgátlót mint ne... :/
2022. febr. 1. 11:08
 15/18 A kérdező kommentje:
Azta mindenét,borasztóak vagytok. Senki nem kíváncsi a minősitgetésetekre,nehogy már ti döntsétek el hogy én vállajak e gyereket,egy rosszul feltett kérdés miatt. Nem szégyenlitek magatokat most úgy őszinten? Kéne 🤷‍♀️😘
2022. febr. 5. 17:39
 16/18 anonim ***** válasza:

Borasztó 🤣 Hát azt hiszem, ennyit még elbír a lelkem, hogy borasztó vagyok 🤣🤣

És nem, nem szégyelljük magunkat (ezt amúgy így írják, n nélkül). Neked viszont nem ártana, ha felnőtt nő létedre ennyire hiányosak az ismereteid.

2022. febr. 5. 17:44
 17/18 A kérdező kommentje:
Tudtad hogy a helyesírási hibákba azok kötnek bele akiknek elfogytak az érveik?🤷‍♀️
2022. febr. 5. 18:36
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Tudtad, hogy azok vétenek helyesírási hibákat, akik nem tudnak helyesen írni? 🤷‍♀️

Halványlila gőzöd nincs arról, hogy hogyan működik a fogamzásgátló, mi a különbség a menstruáció és a megvonásos vérzés között, vagy hogy mi a közti vérzés, de még te érzed magad fölényben és beszélsz érvekről?! Vegyél már vissza az arcodból, mert ha lezuhansz arra a szintre, ahol az IQ-d van, nagyon össze fogod törni magad...

2022. febr. 5. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!