Hónapok óta próbálkozunk a babával. Sajnos még nem jött össze. Most taktikát váltunk. Szerintetek ha két naponta vagyunk együtt úgy megnő az esélye a teherbeesésnek?
Nem nő meg, ugyanis a férfi hímivarsejtek 3-4 naponta érnek újra.
Én viszont azt javaslom, hogy még próbálkozzatok, ugyanis hogy meddőségről beszélhessünk, 1 év próbálkozásnak kell eltelnie (hivatalosan).
Fiunk úgy sikerült, abban a hónapban 1x szexeltünk, egyéb okok miatt. Vartam is a mensit, mert ennyitől tuti nem lettem terhes, főleg nem az első próbálkozós hónapban. Aztán mégis :D
Lányunk viszont nem akart jönni. 9 hónapig probalkoztunk. Az első 8 hónapban úgy heti 2x voltunk együtt, abban a hónapban viszont ahol 2 max 3 naponta, ott fogant meg.
Barátnőmnek a dokija pont hogy a 2 napontát ajánlotta.
Elhagytam a vedekezest es csak szexeltunk/dugtunk/kefeltunk ahogy jol esett. 🤣
Nem igazan foglalkoztam azzal h mikor lesz a fogantatas. Majd jon ha akar, elv menten eltunk.
Nem nezegettem teszteket nem szamolgattam nem akadtam ki, nem akartam parancsolni a testemnek. Csak elveztem amit lehetett.
Par honap alatt megfogant.
Az osszes csaj baratom haverom vegig agyalta a dolgot es hat nagyon nem akartak teherbe esni. Volt akinek 1ev utan jott ossze nehezen.
Nem attól függ.
Nálunk első hónapban összejött a baba. Egy keddi napra számoltam az ovulációmat, ezért előtte vasárnap és pénteken voltunk együtt. Mi azelőtt legalább egy hétig direkt nem szexeltünk, biztosan legyen elegendő mennyiség alapon... Valamelyik napból összehoztuk a fiunkat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!