Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 12 dpo délutáni tesztet...

12 dpo délutáni tesztet csinálnátok? tapasztalat vki? :)

Figyelt kérdés
2022. jan. 25. 12:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szia

A 11. dpo napon csináltam, de reggeli vizeletből. Pozitív lett. De ez nem azt jelenti, hogy mindenkinél így van.

Én holnap reggel tesztelnék a helyedben (ha nagyon akarsz már tesztelni).

2022. jan. 25. 16:00
 12/19 anonim ***** válasza:
74%
Csatlakoznék a 11 dpon délután pozitív lett, de (!) azért sokat számít a vizelet koncentráltsága. Én nem vagyok egy nagy "pisilős". Egy nap Max 2x pisilek így nekem kb 8 óra alatt volt ideje koncentrálódni. Ha te gyakran pisilsz és folyadékot rendesen iszol érdemesebb várni szerintem is reggelig :)
2022. jan. 25. 16:46
 13/19 anonim ***** válasza:
32%
Nekem 9dpo n délután 2 óra pisi szünet után halványan látszott reggeliből is ugyanolyan lett másnap
2022. jan. 25. 19:17
 14/19 A kérdező kommentje:
Csináltam reggel nyilván negatív lett... úgyhogy kivárom, hogy késsen. Ami bíztató a cicfájás megvan és tegnap óta a derekam is fájdogál. Plusz sokszor főleg reggel bele-bele szúr a hasam, görcs szerű
2022. jan. 26. 07:51
 15/19 anonim ***** válasza:
54%

Írja szépen a 13-as, aki láthatóan tapasztalt korai tesztelő, hogy 9. dpo-n délutániból pozitívat tesztelt.

Akkor a 13. dpo-s reggeli negatív kicsit sem biztató... Sajnálom.

2022. jan. 26. 08:05
 16/19 anonim ***** válasza:
72%
A "cicifájás" miért lenne bíztató? Épp úgy fájhat a csökkenő progeszteron szint miatt is. Vagy a melegfront. Derékfájás sem terhestünet ám.
2022. jan. 26. 08:08
 17/19 A kérdező kommentje:
Hogy Ti milyen kedvesek vagytok.... persze egyik oldalon leszúrjátok ha valaki korén tesztel és hogy az nem biztos stb most meg ha az ember nem tesztelt pozit korán tuti nem az. hagyom is ezt az oldalt azt nem értem aki nem tapasztalatot oszt meg hanem csak károg és rosszindulatú mi a fenének veszi a fáradtságot és olvassa el a kérdésemet tapasztalatomat és ír foglalkozzatok mással. Jah én nem tudom tudjátok-e de persze remélem mindenkinek itt aki olyan nagyon okos egyből összejött a baba, hogy nagyon kemény ém több ideje várni...szevasztok jah és nyugodtan pontozzatok le nektek úgy is az az örömforrása
2022. jan. 26. 08:35
 18/19 anonim ***** válasza:
61%

Ez is fogyatékos...

Más tapasztalatától te nem leszel terhes.

13/14. dpo reggeli érzékeny negatív teszt után meg fog jönni.

Attól, hogy te "több ideje" vársz, még ugyanez a helyzet.

Nem mindenkinek jött itt össze elsőre, de attól hogy "több ideje várunk", nem ment el a józan eszünk.

2022. jan. 26. 08:46
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, téged nem tudunk lepontozni, ha nem tűnt volna fel még ez sem.

Te jöttél, hogy tesztelj-e 12. dpo-n délután. Megírták sokan, hogy ne, várd ki ezt a 2 napot már.

Erre csak csinálsz egy negatívat 13. reggelén, és még te vagy felháborodva, ha le merik írni, hogy így sajnos már kicsi az esély.

Mi lett volna akkor a "helyes" válasz? Hogy rögtön az első válaszadó azt írja: ne is tesztelj egyáltalán, mert tuti terhes vagy?!

Más is várakozott sokáig, mégsem ment el teljesen az esze.

"hagyom is ezt az oldalt" - Uff, ekkora veszteséget...

2022. jan. 26. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!