Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ikerbabát szeretnék, ilyen...

Ikerbabát szeretnék, ilyen miatt végeznek el beültetést?

Figyelt kérdés

Nem, egyenlőre nem tervezek állapotos lenni, mivel iskolába járok, szimplán információt gyűjtök.

Szóval...

13 éves korom óta tudom, hogy én "egyszerre" szeretnék világra hozni két vagy több kisbabát. (ugyanis beültetéssel lehetséges 2,3,4,5 is)

Ezt így elvégzik, ha ilyen kívánsággal megyek?

Nem azért van így, mert egyszerre leakarom tudni, azért szeretném, mert tudni akarom milyen ha él a másik feled. Vagyis ez lehet bután hangzik... Volt egy ikertesóm, aki 3 nap után meghalt. Édesanyámnak ez trauma volt és 10 éves koromban tudtam meg, eleinte féltem az ilyentől és csak csodáltam, de mostmár egyre inkább szeretném és tényleg jó lenne. Lényegében elvégzik így? Vagy komolyabb oknak kell lennie hozzá?

18l

2022. jan. 24. 21:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet szerencsére.

Másrészt még csak gondolni arra, hogy ők nem különálló személyek, hanem egymás felei is káros.

Neked a testvéred, nem a másik feled halt meg, amit nagyon sajnálok.

Egyébként az ikrek kicseszés magaddal és velük is.

Persze amikor benne van az ember megoldja és imádja a gyerekeket, de ez egy nagyon nehéz dolog, és nem tudod élvezni a kisbabás anyaságot úgy, mint egy 1 babás. A kicsikre pedig mindig kevesebb figyelem jut, mint, ha egyedül lennének.

Aztán ha elsőre ikrek, akkor gondolj bele, egy 1gyerekes is megszenved milyen lehet kettővel a teljes tapasztalatlansàg mellett?

Ha többedik, akkor pedig ott vannak a nagyok is már..

bele sem merek gondolni.

2022. jan. 25. 07:37
 12/13 anonim válasza:
100%
Nekem van ikertesóm, egyáltalán nem olyan mintha a másik felem lenne. Szóval ez lutri, lehet az ikreid sem lennének lelkitársak. Ez a filmek miatt túl van idealizálva.
2022. jan. 25. 07:48
 13/13 anonim ***** válasza:

Lombikozni nem lehet csak ezért, főleg hogy ha nem találnak problémát először inszeminációkat végeznek, és ha nem vagy meddő jó eséllyel sikerülni is fog, és jó eséllyel egy baba lesz belőle.

Fű alatt beszerzést stimuláló gyógyszerrel lehet növelni az esélyeket, de én miután elolvastam a betegtájékoztatót még úgy se mertem beszedni, hogy felírták, nemhogy direkt azért szedjem hogy ikrek legyenek...

2022. jan. 27. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!