Kihagyott progesteron beültetés után?
Figyelt kérdés
FET napján este belealudtam egy hülye dokumentumfilmbe, és elfelejtettem az urogestant. 13-án kezdtem 2x200 mg-mal, 17-én volt a beültetés 5 napos babóval. Másnap reggel jöttem rá, de azt írta a betegtájékoztató, hogy ne vegyek be dupla adagot. Iszonyatosan rosszul érzem magam, hogy hogy tudtam ennyire elrontani. Mennyire esélytelen, hogy megmarad?2021. aug. 19. 11:14
1/6 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz tőle, ha kimarad egy alkalom, ha nem sikerül a beültetés esetleg, az sem emiatt lesz. Mekkora a progi szinted amúgy? Ténylegesen szükséged van pótlásra, vagy csak a protokoll miatt írták fel?
Én annyira rosszul voltam tőle állandóan inszemek után, hogy az előírt adag max felét használtam el, maradt is egy csomó bontatlan dobozom belőle. De én megnézettem végül laborban is a progiszintet, az egekben volt így is, szóval nem csoda, hogy nem igényelte a szervezetem a pótlást. (Az első lombik sikerült végül.)
2/6 A kérdező kommentje:
Csak protokol miatt van, a progi szintem rendben van. Viszont olvastam ilyesmit, hogy a hirtelen leeső (merthogy ugye pótlás miatt magasabb volt) okozhat zűrt
2021. aug. 19. 11:50
3/6 anonim válasza:
Egy fél napon talán nem múlik. Én mindig ébresztőt állítottam be a telefonomon, hogy mikor kell használnom.
4/6 anonim válasza:
Nekem ET volt és egy este én is elfelejtettem a cyclogest kúpot használni csak a szurit adta be a férjem. (Beültetés után a 10. napon)
De ettől függetlenül sikeres lett a lombik 😊
5/6 anonim válasza:
ettől még nem lesz bajod,bepotolod sikerülni fog
6/6 A kérdező kommentje:
Ha esetleg valaki később hasonló pánikban keres választ a kérdésre: Ma voltam vérvételen, pozitív :)
2021. aug. 30. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!