Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Első havi LH tesztelés....

Első havi LH tesztelés. Sikertelen? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Ebben a hónapban használok először LH tesztet. 10-es érzékenységű. (Minden nap délben végeztem el a tesztet. Előtte 2 óra hosszáig nem ettem nem ittam.) Egyik sem egyértelmű pozitív, de az egyik erősebb. Ebben a hónapban nincs ovulációm vagy az erősebb teszt lenne a “pozitív”? Képet csatoltam. Válaszokat köszönöm!

[link]

2022. jan. 23. 18:48
 1/10 anonim ***** válasza:
65%

Akkor pozitív ha ugyanolyan erősségű a ket csík.

Az hogy van-e érett pete ami ki is szabadul azt ez a teszt nem mutatja. Csak azt hogy mikor érik meg.

2022. jan. 23. 19:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezek nagyon haloványak, itt egyik sem mondható erősnek, folytasd a tesztelést lehet valamiért ebben a hónapban később lesz ovud.

Nekem sem lesz mindig olyan erős, de kb majdnem olyan.

2022. jan. 23. 19:10
 3/10 anonim ***** válasza:
60%
Menj el egy hormonvérvételre, abból egyértelműem látszik volt e peteérés, illetve nőgyógyász ultrahangon is meg tudja nézni. Nekem a fogamzásgátló abbahagyása után pár hónappal nem látta az orvos hogy lett volna, pedig a 3. héten mentem, kb a 8. hónapban lh teszteltem, lett is szép pozitív és az orvos is látta ultrahangon, a hormonjaim is akkor már jók voltak.
2022. jan. 23. 19:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy korábban volz ovud? Legközelebb talán érdemes lenne a ciklus 10. napjától elkezdeni.

Nekem volt már, hogy a 12.napon volt ovum.

2022. jan. 23. 20:07
 5/10 anonim ***** válasza:
50%
hany naposak a ciklusaid? es hanyadik naptol kezdtel tesztelni? ez mind negativ
2022. jan. 23. 20:48
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az előző hónap volt az első próbálkozós hónap. 30 napos ciklusok voltak általában és 7 nap menzesz. Az előző 38 napos volt, 8 napot késett és csak 4 napos volt a menzesz. A 38 napos ciklushoz kezdtem el a tesztelést. Lehet az volt a baj.
2022. jan. 23. 20:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A menzesszel együtt 30 nap ugye?

A ciklus a első vérzős nap.

2022. jan. 23. 21:41
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen, lehet picit értelmezhetetlenül írtam. 30 napos a ciklus.
2022. jan. 23. 22:05
 9/10 anonim ***** válasza:
50%

Lehet, majd kiderül amikor megjön.

Nekem 16.nap szokott + lenni, oltás után 13.nap most meg 12.nap volt +.

Ezért én 12.nap kezdem, nekem is 30 napos általában.

2022. jan. 23. 22:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Használj hozzá naptár alkalmazást. Nekem a Naptáram nevű van, 1 éve vezetem, ebben hónapban pont akkor volt a naptár szerint is az ovu mikor az LH teszt szerint is.
2022. jan. 24. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!