Tesztelés 6 nappal korábban?
Nekem nem mutatta 6 nappal a nem vart menstruacio elött a clear blue.
Viszont az nap mikor meg kellett volna jönnie pozitivat teszteltem egy masik fajta tesztel
Nem is értem, hogy bírtál eddig várni és hogy nem teszteltél rögtön, mikor a párod kihúzta?!
Figyelj, ha szereted feleslegesen túráztatni magad, akkor hajrá. Bármelyik teszt jó, mert ezt egyik sem fogja mutatni.
Csak tudnám, minek írtad ki a kérdést. Ha tesztelni akarsz akkor is, mikor jól tudod, hogy semmi értelme, akkor milyen válaszokat vársz, de most komolyan?!
Miert nem tesztelhet a ketdezö ha akar?
Csak fel tett egy kerdest. Ha szerintetek hülye kerdes akkor nem kell valaszolni.
Kérdező igazad van!
A negatív teszt is teszt, állj ki magadért. Az, hogy néhány nap múlva esetleg pozitív lesz, az le van szarva! A 3-4 nap felesleges stressz, 86 teszt ide kirakva, az igazán nem tétel.
Kedves kérdező !
Egy jó ideje az oldal tagja vagyok , azt vonom le konklúzióként, hogy ilyen és sokszor ennél durvább reakciókat kapnak a kérdezők.
Inkább a pároddal beszéld meg, mert itt jót ritkán kapnak az emberek.
Hidd el ha egy pozitív tesztet töltöttél volna fel, akkor is meg magyarázzák, hogy már pedig az negatív😀
A Clearbluenak van egy extra korai tesztje, 6 nappal a menstruáció előtt kimutatja a terhességet, de viszont azt mérlegelned kell, hogyha pozitív is, először csak kettő de inkább 3 hétre rá mehetsz dokihoz. Én várnék és addig is tolnám a vitaminokat.
De dönts legjobb belátásod szerint :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!