Tesztelés 6 nappal korábban?
Holnap reggelig bírd ki, de ezek a tesztek nem mutatják.
Vegyél predictor earlyt ez mutatja a leg hamarabb, nekem 5 nappal mensi előt ez mutathatja, de volt hogy csak a 3 nappal mensi előtt mutatta.
Így tudom, hogy volt egy pár kémiai, mint most is 3 nap késés után 6 napig halvány tesztekkel.
Tesztelhetsz, és ki tudja mutatni, ha esetleg hosszabb a ciklusod, vagy kb extrém korán volt beágyazódásod. Az emberek többségének a mensi napjáig történik meg a beágyazódás, nem hamarabb, ezért egyetlen ilyen csodateszt sem mutatja nekik meg hamarabb. Ha szerencséd van, talán beletartozhatsz a kisebbségbe, akiknek nem az átlag szerint működik a szervezete.
De őszintén, én nem idegelném magam ezzel, mert utána, ha esetleg késik, megint teszteltelgetnék, hogy hátha. Aztán pár hónapig ezt eljátszani, reménykedni majd csalódni többször is, ha nem jön össze - nem jó buli. Megterheli az embert.
Az ovalciodat a leirtak alapjan nem tudod biztosan. Ha valoban 4en ovulaltal ahogy sejted
Egy predi talan kimutatna. De nem biztos. Ha mar csuszol 2-3 napot, tuti nem mutatja ki.
Kedves 15 ös
A hcg termelés már a beágyazódás kezdetének pillanatában elkezdődik.
Így beágyazodás alatt is kimutatható!az h sikeres majd mensikor/utána kiderűl.
Az van raírva hogy mutathatja 5-6 nappal előbb.
Tudod, tudod, várj, de nem bírsz. Engedély kell, vagy micsoda?
Úgyis fogsz tesztelni, aztán majd jön hogy 5 nappal mensi előtt negatív teszt DE ez meg az. Amíg negatív a teszt,addig semmi tünetet nem okoz a terhesség. Ha véletlenül pozi is lenne 11. Napon simán megjöhet időben vagy 1-2 nappal később, ha nem sikerül beágyazódni.
Tesztelj nyugodtan minden nap 4et,nagykislány vagy -gondolom, meg tudod oldani egyedül is, nem kell tőlünk engedély. Ha meg tudod hogy korai de ennek ellenére megcsinálod, viseld méltósaggal az eredmenyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!