Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes fogamzásgátló...

Lehetek terhes fogamzásgátló mellett?

Figyelt kérdés

December 23-án voltunk együtt. Január 9-én jött meg normális időpontban ahogy szokott. Véreztem rendesen. Nem volt semmi szokatlan.

Néztem terhességi kalkulátorokat, de ha oda beírom az utolsó vérzés időpontját, akkor csak egy hetes terhesnek hoz ki. Hogy kell ezt számolni?

Fogamzásgátlót szedek évek óta odafigyeléssel. Nem maradt ki egy szem sem. Nem szedtem antibiotikumot, nem volt hányás-hasmenés.

Viszont ma kicsit feszülnek a melleim.

2022. jan. 22. 21:20
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Csak december 23-án voltatok együtt?
2022. jan. 24. 01:58
 32/40 A kérdező kommentje:
Igen
2022. jan. 24. 06:39
 33/40 A kérdező kommentje:
Kaptam időpontot a hétre nőgyógyászhoz. Fáj a hasam továbbra is. Húzódó érzés, ahogy egész hétvégén. Félek, de jobb lesz ha megmondja mi a gond. Ha gyulladás,vagy ciszta vagy bármi akkor lehessen időben kezelni.
2022. jan. 24. 13:01
 34/40 anonim ***** válasza:

Miért szedsz fogamzásgátlót, havi 1 alkalom miatt?

Mi volt a dokinál?

2022. febr. 1. 03:56
 35/40 A kérdező kommentje:

Elég komoly egészségügyi probléma derült ki. Szerencse, hogy elmentem orvoshoz. Éreztem én, hogy gond van. :(

Viszont nem kívánok itt erről többet írni, hiszen leírta a sok jóindulatú, hogy egy kis hasfájásból mit csinálok ekkora problémát. Biztosan visszakapja a sorstól majd ezt amit ad az ilyen ember...

Az meg a másik szép dolog, hogy elszámoltatsz, hogy miért szedek fogamzásgátlót, és mi volt az oka, hogy akkor csak egyszer voltuk együtt. Ehhez mi közöd van? Mindenki a saját életében kutakodjon azt javaslom. Nekem most van elég gondom sajnos a "kis hasfájás" miatt.

Mindenkinek hasonló jókat kívánok, akiktől ezt kaptam itt.

Az elején normálisan válaszolóknak köszönöm!

2022. febr. 1. 06:38
 36/40 anonim ***** válasza:
52%

Félreértesz.

Akartam javasolni, hogy ha csak 1-1 alkalom van, akkor inkább ne szedj fogamzásgàtlót, mert tönkretehet, és akár hormonzavar miatt is lehet a hasfájásod (pl. kialakult ciszták).

2022. febr. 4. 20:54
 37/40 A kérdező kommentje:

Nem tudtunk akkor találkozni egyéb okok miatt. Nem értem mit kell ezen ennyit beszélni. De ha mindig csak annyit lennénk együtt, az is az én dolgom lenne.

Azt is leírtam, hogy kiderült mi az egészségügyi gondom. Járok orvoshoz. Semmi köze a fogamzásgátlóhoz. Tárgytalan a kérdés...

2022. febr. 5. 22:44
 38/40 anonim ***** válasza:
57%
Ne vegyel mindent támadásnak, a 36-os pont hogy segíteni akar…
2022. febr. 6. 09:04
 39/40 A kérdező kommentje:

De miben segít? Sokadszorra írom, járok orvoshoz! Aki kezeli a problémámat. Voltam vizsgálatokon.

Máskor az a baja mindenkinek gyakorin, hogy nem mennek a kérdezők orvoshoz és itt feltesznek 600 kérdést. Most meg azt akarjátok bemagyarázni, hogy hiába elmentem, de ti tudjátok jobban mi a problémám...

Azt is írtam, tárgytalan a kérdés teljesen mert nem terhességhez kapcsolódik. Vagy nincs az oldalon több kérdés ahova tudtok irogatni?

2022. febr. 6. 10:21
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
Ezt is támadásnak vetted. De hagyjuk is, fiatal vagy majd megérted. Minden jót, szia.
2022. febr. 6. 17:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!