Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes fogamzásgátló...

Lehetek terhes fogamzásgátló mellett?

Figyelt kérdés

December 23-án voltunk együtt. Január 9-én jött meg normális időpontban ahogy szokott. Véreztem rendesen. Nem volt semmi szokatlan.

Néztem terhességi kalkulátorokat, de ha oda beírom az utolsó vérzés időpontját, akkor csak egy hetes terhesnek hoz ki. Hogy kell ezt számolni?

Fogamzásgátlót szedek évek óta odafigyeléssel. Nem maradt ki egy szem sem. Nem szedtem antibiotikumot, nem volt hányás-hasmenés.

Viszont ma kicsit feszülnek a melleim.

2022. jan. 22. 21:20
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
0%
Életképtelen vagy baazki, a palid meg el fog hagyniha sürgősen nem térsz észre.
2022. jan. 23. 16:47
 22/40 A kérdező kommentje:

#21:Jobban is járnék. Megtapasztaltam, hogyha terhes lennék, akkor nem lenne mellettem. Ennek a kapcsolatnak úgyis vége.

Életképtelen vagyok mert baromira fáj a hasam. :) Így van! Micsoda szerencse hogy neked sosem volt semmi egészségügyi problémád még. Ritka bunkó vagy.

2022. jan. 23. 17:03
 23/40 anonim ***** válasza:
0%
Nekem van annyi eszem, ha fáj valamim akkor orvoshoz megyek...
2022. jan. 23. 17:21
 24/40 A kérdező kommentje:

És elmondod hogy kérjek vasárnap időpontot? Holnap fogok mert rossz ez a fájdalom.

Amit itt művelsz arra nincs szükség.

A kérdésre tudsz válaszolni, hogy mi okozza ezt a hasfájást? Van tipped? Vagy csak röhögni és gúnyolódni vagy itt?

Menj innen kérlek... Nekem erre nincs szükségem.

2022. jan. 23. 17:23
 25/40 anonim ***** válasza:
74%
Te tényleg nagyon debil vagy. Látatlanban ki fogja neked megmondani, miért fáj a hasad? Még az orvos is csak találgatni tud
2022. jan. 23. 17:44
 26/40 A kérdező kommentje:

Akkor mi a francnak vagy itt? Komolyan megdöbbentő, hogy egy nő ilyen barom tud lenni. Hagyjál békén. Utoljára kérlek!

Nyilván az orvos csak találgatni tud... Ilyet mondani. De én vagyok debil. Sosem viselkedek így senkivel se személyesen, se neten. Hogy direkt bántok másokat. Megdöbbentő itt egy egy ember megnyilvánulása.

2022. jan. 23. 17:52
 27/40 anonim ***** válasza:
78%
A hülyeséged mértéke is megdöbbentő.
2022. jan. 23. 18:04
 28/40 A kérdező kommentje:

Akkor viszlát! Nem tudom hány éves lehetsz, de a 21-es megnyilvánulásod alapján valami tizenéves.

Ha tovább folytatod, jelentelek most már, mert egyàltalán nem a kérdésre válaszolsz. Unalmas vagy.

2022. jan. 23. 18:20
 29/40 anonim ***** válasza:
55%
Egy kis hasfájásbol ekkora problémát csinálni....
2022. jan. 23. 20:31
 30/40 anonim ***** válasza:
19%

Borzasztó olvasni ezt a rengeteg rosszindulatú kötekedést. Nőktől... Ha kiderülne a 21-es vagy a 29-es válaszolóról a párja vagy a környezete számára, hogy mennyire undorítóan tud viselkedni, szerintem már rég egyedül lennének.

Miért ne fájhatna valaki hasa? Lehet gyulladás is vagy bármi. Ha elmegy orvoshoz, kiderül. De itt olyanokat írtok, hogy az orvos is találgatni fog.

Ti minek vagytok itt amúgy? Élvezitek, ha valaki amúgy is sír akkor belerugtok még egyet? Hát hányinger.

Én szoktam írni a kérdések alatt néhány biztató szót vagy tanácsot. Nem az undorító szöveget. Reméljük szebb az estétek!

Csak ha kiderül, hogy a kérdező esetleg terhes (mert előfordulhat) vagy bármi komolyabb gond okozza a fájdalmat,akkor mit fogtok írni? Vagy el fogtok tűnni egy szó nélkül?

Milyen nagyokos mindenki. Mintha orvos lenne. :)

2022. jan. 23. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!