Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes fogamzásgátló...

Lehetek terhes fogamzásgátló mellett?

Figyelt kérdés

December 23-án voltunk együtt. Január 9-én jött meg normális időpontban ahogy szokott. Véreztem rendesen. Nem volt semmi szokatlan.

Néztem terhességi kalkulátorokat, de ha oda beírom az utolsó vérzés időpontját, akkor csak egy hetes terhesnek hoz ki. Hogy kell ezt számolni?

Fogamzásgátlót szedek évek óta odafigyeléssel. Nem maradt ki egy szem sem. Nem szedtem antibiotikumot, nem volt hányás-hasmenés.

Viszont ma kicsit feszülnek a melleim.

2022. jan. 22. 21:20
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%

De ha itt is és a való életben is mindenki azt mondta, hogy ezek alapján az infók alapján biztos nem vagy terhes, akkor szerinted mindenki hazudik neked, vagy mindenki hülye?

Ha ennyire nem akarsz hinni senkinek, akkor vegyél egy tesztet és meglátod magad, hogy negatív lesz. Hátha az megnyugtatna.

2022. jan. 22. 21:40
 12/40 A kérdező kommentje:

#11: Köszönöm a kedves válaszokat meg tanácsokat. Nem akartam semmi rosszat, csak zokogok itt mióta és nem tudom kivel megbeszélni. Még sosem állt fent ennek a gyanúja sem eddig, mégis úgy viselkedek mint egy tini. Sajnálom. :(

Akkor megpróbálok megnyugodni. A hasfájás miatt gondoltam tegnap én is tesztre, csak féltem az eredménytől.

2022. jan. 22. 21:46
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
Tesztelj nyugodtan. Nincs mitől félni.
2022. jan. 22. 21:50
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Neked mar az idegtől faj a hasad meg azert mert be képzeled a nem létező terhességet. De ahelyett hogy zokogsz már csinalni kellett volna 10 tesztet.
2022. jan. 22. 21:51
 15/40 A kérdező kommentje:

Rendben, bízom benne igazatok lesz. A páromat már kikészítettem ezzel ma. Össze is vesztünk.

Egyébként máskor, másban nem vagyok ilyen bugyuta. Szégyellem ezt most. Csak egyáltalán nem szeretnék babát és bepánikoltam.

2022. jan. 22. 21:53
 16/40 anonim ***** válasza:
60%

1. Fogamzásgátló szedése mellett nincs menstruáció, csak megvonásos vérzés.

2. Fogamzásgátló rendes szedése mellett nincs peteérés.

3. Ezekből következik, hogy fogamzásgátló rendes szedése mellett (és te azt írod: nem maradt ki, nem volt antibiotikum, hányás, hasmenés) nem tudsz teherbe esni.

4. A mellfeszülés érdekes jelenség, de nem feltétlenül terhességi tünet, nem mindegyik terhes nőnek feszül a melle, illetve nem mindenki terhes, akinek feszül a melle...

2022. jan. 22. 21:55
 17/40 anonim ***** válasza:
43%
Istenem...előfordul gyógyszer mellett terhesség,de neked megjott.Ha ennyire parázol basszus,akkor ne du...jál!Csinálj egy tesztet ,de most borítékolom neked hogy - lesz.Lehet beteg vagy.Első voltam.
2022. jan. 22. 21:58
 18/40 anonim ***** válasza:
61%

A mentruációs tünetek mindig változik életünk során. Én pl. már 25 is elmúltam megtapasztaltam a görcsölést. Sose feszült a mellem, de 30 fölött már ez is szokott lenni.

Lesz még ilyen ne ijedj meg.

2022. jan. 22. 22:01
 19/40 A kérdező kommentje:

A hasam fáj nagyon.Húzódik, vagy nem tudom hogy mondjam.

A párom nem beszél velem, mert azt mondja nincs kedve ehhez a sok hülyeséghez.

Szerintem kérek orvoshoz időpontot, mert valami nem stimmel velem. Nagyon kétségbe vagyok esve és senki nem vesz komolyan. Sírok egész nap. Az itteni gúnyolódóknak is köszönöm a kedves kommenteket. Sokat segített a gúnyolódás és kiröhögès!

2022. jan. 23. 15:53
 20/40 anonim ***** válasza:
Sokat segítene egy teszt!🤔
2022. jan. 23. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!