Lehetek terhes fogamzásgátló mellett?
December 23-án voltunk együtt. Január 9-én jött meg normális időpontban ahogy szokott. Véreztem rendesen. Nem volt semmi szokatlan.
Néztem terhességi kalkulátorokat, de ha oda beírom az utolsó vérzés időpontját, akkor csak egy hetes terhesnek hoz ki. Hogy kell ezt számolni?
Fogamzásgátlót szedek évek óta odafigyeléssel. Nem maradt ki egy szem sem. Nem szedtem antibiotikumot, nem volt hányás-hasmenés.
Viszont ma kicsit feszülnek a melleim.
Öcsém, ez még ezen az oldalon is oda basz. Peteérés nélkül terhestünetek, egy feltételezett ovuláció ELŐTT egy héttel....
🙈🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤷
Akkor mitől vannak a tünetek??
Nem gúnyolódást kérek. Borzasztóan ideges vagyok. És a kérdés kiírása előtt számtalan másik kérdést elolvastam itt, ahol azt írják fogamzásgátló mellett lettek terhesek.
Dehát megjött a menstruációd rendesen…. Abból gondolod, hogy terhes vagy, mert feszült ma a melled? Az ég világon semmit sem jelent!
Nekem meg nem feszül, pedig terhes vagyok 🤷🏻♀️
Tabletta mellett nincs peteérés, de mellfeszülés simán lehet miatta.
Tabletta mellett akkor lesz terhes, ha valami hiba csúszik be. Napokig elfeljetette beszedni, hasmenése volt és nem vette figyelembe, stb
Nem csak a feszülés miatt gondolom. Hasam is fájdogál. De mindenki csak kinevet. Már nem tudom kinek elmondani.
Tényleg normálisan szedem a fogamzásgátlót. Ezért vagyok kétségbe esve. Igen, jelentkezett a vérzés normálisan, ezért akkor nem is gyanakodtam semmi ilyenre. Mivel a vérzés mennyisége sok volt, ugyanannyi napig tartott mint szokott és görcsöltem is eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!