Ez gyenge pozitív? Csatolom a képet
13-as a beagyazodas mar reg veget ert de mindegy ne zavarjon:D
14 napja volt az eset
"Volt már nektek is olyan hogy meg jött rendesen aztán utána nem és úgy volt valaki terhes?"
Nem volt, de hallottam már ilyenről. Viszont, ha 5 napja késik és 2 hete volt a "dolog" (gondolom aktus) akkor mikor jött meg rendesen?
Kesobbi ovulacio viszont lehetett
Akkor viszont siman lehet meg pozitiv az a teszt ha mar a halvany remenynel tartunk
Szerintem pozi.
Nekem akárhányszor ilyen halvány volt mindig baba lett a vége 🥰
Halkan gratulálok 😊
Ez kedves utolso meg veletlen sem pozitiv mar ne is haragudj :D
Lattal te pozi tesztet?
Ne adj hiu remenyt a kerdezonek mert ha nem sikerul meg sem aztan csalodott lesz
Mindenképpen keress fel egy szemorvost, komoly gondok vannak a látásoddal.
Vagy ha részeg vagy és azért látsz duplán, akkor tudd, hogy az italnak teratogén hatása van a gyerekre, szóval tedd le a piát, ha jót akarsz.
Komolyan az agyam elszáll, ha 10 éve nem dugtam volna és úgy csinálnék egy full negatív tesztet, ti abba is belelátnátok mindent.
Durva, mnnyire elborul a nők agya a terhességtől vagy annak bármilyen vonatkozású említésétől is.
Egyenlöre negativnak mondanam.
Ha van synlab vagy barmilyen magan labor a közeledben nezess beta hcg-t, inkabb arra adj ki penzt mint terhessegi tesztekre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!