Ez gyenge pozitív? Csatolom a képet
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményetekre csatolom a képet2022. jan. 11. 20:24
11/56 anonim válasza:
Akkor nem is korai az a teszt így.2-3 nap múlva tesztelj újra bár 5 nap késésnél már pozitív kéne hogy legyen.Ha a másik teszt is negatív akkor nem sikerült
12/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2022. jan. 11. 20:40
13/56 anonim válasza:
Látom amit látsz, szerintem ott van az a csík, de még nem biztos hogy a beágyazódás sikeresen végbemegy, de szorítok 🤞
14/56 anonim válasza:
Ha jobban megnézzük és ránagyítunk, akkor a száradási csík mellett mintha lenne valami. Majd tesztelj még és oszd meg az eredményd. Szorítok :)
15/56 anonim válasza:
Látni valami másodikat de túl vastag és 5 napos kesesnel már nem nagyítóval kéne vadászni szerintem
16/56 A kérdező kommentje:
De aranyosak vagytok köszönöm szépen! Még egy kérdés! Volt már nektek is olyan hogy meg jött rendesen aztán utána nem és úgy volt valaki terhes?
2022. jan. 11. 20:47
17/56 anonim válasza:
Esetleg vegyél egy Predictor earlyt (dm,rossmann) azzal már egyértelműbben kell látszania!
18/56 anonim válasza:
Bárcsak itt tartanék én is. Egyelőre nem jött el az én időm, úgyh a te sikerednek fogok örülni, ha megosztod velünk :)
19/56 anonim válasza:
Facelle tesztet vegyel kerdezo ugyanazt tudja mint a predi csak olcsobb
20/56 anonim válasza:
Mit jelent a "változó a menstruációm"?
Az eddigi leghosszabb ciklusodhoz képest késik 5 napja? Mert csak ahhoz mérten veheted késésnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!