Mit látni az ovulációs tesztjeimen? Valamelyik pozitiv lehetett? Ma esti még halványabb. Képet csatolom
Én is negativnak látom. Volt már előző hónapban pozitiv,az nagyon erősen látszott.
Még csináljam pár napig,vagy ezek szerint kimaradt a hónapban a peteérés?
2. Vagyok, Nekem 32 napos volt ( most babát várok szóval most nem :D) én is appot használtam az ovu meghatározásra és elkezdtem használni az ovu tesztet is, amikor is kiderült, hogy a program nem jól írta az ovut, 3 napot csúszott az egész
Én digitális clearblue ovu tesztet használtam ami egyértelműen írta a legtermékenyebb napot, ami után jön az ovu, mert ezek a tesztek ovu előtt lesznek pozitívak. Ezért érdemes az első pozitív és negatív napon együtt lenni. Nekünk az első ilyen ovutesztes hónapban összejött a baba, akkor jöttem rá, hogy addig az app miatt mindig rosszkor voltunk együtt. Szóval szerintem tesztelj továbbra is, de elég 1 nap egyet használni :) Inkább a délutáni - esti órákban.
Nekem ebben a hónapban szinte pont így nézett ki az ovuteszt sorozatom mint a tiéd. Kiraktam kérdést ezzel kapcsolatba, szinte mindenki azt írta hogy negatív mindegyik. Én is annak vettem, mert előző hónapban a tesztcsík nagyon erős volt, az egyértelműen pozitív volt, ez meg nem.
Szintén 31-33 napos ciklusaim vannak.
Most vagyok 9. “dpo”-n, de szerintem nem is volt ovum, bár a derekam fájt, meg érzésre minden a megszokott volt.
Kérdező mi lett veled azóta?
Nekem most pont ilyenek az ovu tesztjeim :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!