Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklus közbeni pecsételő...

A ciklus közbeni pecsételő vérzést okozhatják a spermiumok?

Figyelt kérdés

Tényleg elnézést a h*lye kérdésért, tanultam biológiát, meg felnőtt is vagyok, de ez nekem új tünet.

Idén elhagytuk a férjemmel a védekezős szexet, és életemben először szexeltem ilyen formában.

A ciklusaim 27 naposak, és soha de soha nem volt ciklus közbeni pecsételő vérzésem, maximum talán kamasz koromban. És ennyivel előbb sem jött meg soha. A szex sem volt durvább, nem erőltettem meg magam, mert olyankor szokott ilyen történni, meg a sport is ugyanúgy az életem része.

De most néhány napja olyan érzésem van, mintha menstruálni kellene, de addig még van 13 nap, ugyanúgy rá vagyok gerjedve a sült krumplira meg a paradicsomra, mint azokon a napokon szoktam.

Amennyiben jól jártam utána a beágyazódás még korai. Először másodikán voltunk együtt védekezés nélkül, utána minden másnap.

Csak arra tudok gondolni, hogy a spermiumok megőrjítették a szervezetemet.

Tényleg elnézését az ostoba kérdésért, de ez most nekem nagyon új amit a testem csinál.

A nőgyógyászt meg még nem sikerült levadászni.

2022. jan. 11. 14:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Az a fura, hogy nekem soha nem volt ilyen középidős vérzésem. Tulajdonképpen a napokban tudtam meg, hogy van ilyen, amikor elkezdtem utána olvasni.
2022. jan. 14. 09:55
 12/15 anonim ***** válasza:
Neked valami komolyabb hormonzavarodlehet. Gyorsan elmennék nőgyógyászhoz a helyedben
2022. jan. 14. 10:09
 13/15 anonim ***** válasza:
10-es vagyok. Nekem sem szokott lenni ilyen, de azért életem során 2x már előfordult. Ráadásul az egyik esetben terhes is lettem abban a ciklusban. 😊 Nyilván nem sok köze van a középidős vérzésnek a sikerhez, de nálunk pont akkor sikerült.
2022. jan. 15. 00:11
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkiknek a választ, semmi bajom. Időközben voltam vérvételen, és nőgyógyásznál, a vérvétel eredménye rendben, nőgyógyász sem talált semmit, és pöttyőzés is akkor kétszer volt.

Elvileg teljesen normális amit a testem csinál, fugyeljem, jegyezzem ha valami nem oké, majd menjek vissza egy kontrollra.

2022. jan. 16. 08:54
 15/15 A kérdező kommentje:
Hehe, úgy tűnik baba lesz a dologból. A pecsételő vérzés megmaradt, kaptam rá gyógyszert.
2022. febr. 3. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!