Valóban elélnek a spermiumok 5 napot is odabent,vagy ez nem teljesen így van?
Figyelt kérdés
Nagyon hosszúnak tűnik. Van közületek,akik ovu előtt sok nappal voltak együtt és baba lett?2021. máj. 6. 15:13
1/12 anonim válasza:
Mi 4 nappal hamarabb voltunk együtt, baba lett belőle.
2/12 anonim válasza:
Nálunk is 4 nappal előbb fogant. Az 5 nap lehet, hogy már sok, eddig mindenhol 4 napot olvastam, amíg elél a spermium.
3/12 anonim válasza:
Elélhetnek, de nyilván nem mindig. De előfordul.
4/12 anonim válasza:
Kedves 4 naposok! Lányotok lett? Köszi a választ és bocsi az off-ért.
Különben ha egy tanulmány már született erről és 5 napot írnak (Nekem is úgy rémlik, hogy addig életképesek) akkor az valószínűleg úgy is van. Sőt a ciklus.hu-n előtte 6 nappali fogantatás is be van színezve.
6/12 anonim válasza:
Köszi a választ! Kíváncsi leszek 2-re is!:)
7/12 anonim válasza:
Én még csak a 11. hétben vagyok, de majd megírom, ha kiderül 😊
10/12 anonim válasza:
Két nappal előtte voltunk együtt, most kíváncsian várakozunk.
A ciklus.hu-n bejelölt napoknak megfelelően. Azon az oldalon levő adatok mennyire megbízhatóak? Bejött már valakinek?
Bocsi kérdésben kérdés. 🤭
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!