A barátnőm a 3.gyerekét várja a párjától aki munka után vagy 10 éve minden nap megiszik 3 sört.
Inkább ki kéne vizsgáltatni magatokat
2021. aug. 6. 09:19
2/29 A kérdező kommentje:
En mar kivizsgaltattam, petefeszek cisztaim vannak. Parom most megy majd spermavizsgalatra.Nem értem miért nem. lehet azt a nyamvadt sort elhagyni mikor igy sem tökéletes nalam minden.
Örülj neki, hogy nem jön össze a baba. Lehet ő sem akar megszületni egy alkesz családba.
2021. aug. 6. 09:29
6/29 anonim válasza:
A férjed alkoholista. Biztos, hogy vele szeretnél közös gyermeket?
2021. aug. 6. 09:32
7/29 anonim válasza:
Kérdező, te komolyan elhiszed, hogy képes letenni a piát, ha minden áldott nap iszik, vagy magadat is becsapod?
2021. aug. 6. 09:40
8/29 anonim válasza:
Alkoholistának szülnél. Csak mondom, hogy később az nem napi 3 doboz sör lesz...
Apám is így kezdte. 45 évesen este 6-ra a világáról nem tud, a szakmáját nem tudja ellátni (holott nagyon jó volt benne), fél havi fizetése a kocsmában landol minimum és a saját feleségének a pénztárcájából szedte ki a pénzt piára, ha neki már nem volt.
Ne tedd tönkre a gyereket!
2021. aug. 6. 09:47
9/29 anonim válasza:
Jó mondjuk régen is gyakori volt sört inni az étel mellé és a korsóba belefér szerintem az a 2 3 doboz ital. Ennyitől be se lehet rugni de még becsiccsenteni se. Ez alapján csak, nem gondolnám hogy alkoholista vagy a kérdezőnek elkéne hagynia.
2021. aug. 6. 09:47
10/29 anonim válasza:
Akkor is alkoholista, ha "csak" 2-3 sört iszik, azt is NAPI rendszerességgel. nehogy szülj neki, borítékolható hogy egyre romlani fog a helyzet.
Meg érted, ha már most még ennyire sem képes a gyerekért, akkor szerinted mi lesz ha megszületik? Nem kel majd fel hozzá, nem megy el érte oviba, sz.arik a te fejedre is...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!