Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklus közbeni pecsételő...

A ciklus közbeni pecsételő vérzést okozhatják a spermiumok?

Figyelt kérdés

Tényleg elnézést a h*lye kérdésért, tanultam biológiát, meg felnőtt is vagyok, de ez nekem új tünet.

Idén elhagytuk a férjemmel a védekezős szexet, és életemben először szexeltem ilyen formában.

A ciklusaim 27 naposak, és soha de soha nem volt ciklus közbeni pecsételő vérzésem, maximum talán kamasz koromban. És ennyivel előbb sem jött meg soha. A szex sem volt durvább, nem erőltettem meg magam, mert olyankor szokott ilyen történni, meg a sport is ugyanúgy az életem része.

De most néhány napja olyan érzésem van, mintha menstruálni kellene, de addig még van 13 nap, ugyanúgy rá vagyok gerjedve a sült krumplira meg a paradicsomra, mint azokon a napokon szoktam.

Amennyiben jól jártam utána a beágyazódás még korai. Először másodikán voltunk együtt védekezés nélkül, utána minden másnap.

Csak arra tudok gondolni, hogy a spermiumok megőrjítették a szervezetemet.

Tényleg elnézését az ostoba kérdésért, de ez most nekem nagyon új amit a testem csinál.

A nőgyógyászt meg még nem sikerült levadászni.

2022. jan. 11. 14:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%
Nem, ennek semmi köze hozzá. Valószínűleg annyi az oka, hogy nemrég hagytad abba a fogamzásgátlót és még nem állt helyre a hormonrendszered.
2022. jan. 11. 14:22
 2/15 anonim ***** válasza:
71%
Bocs, most újraolvasva jöttem rá, hogy nem biztos, hogy tablettával védekeztél korábban. Ha nem, akkor az előző válaszom tárgytalan.
2022. jan. 11. 14:24
 3/15 anonim ***** válasza:
36%
Vagy a fogamzágátló elhagyása vagy a tudat hogy babát szeretnél. Inkább az első egyébként.
2022. jan. 11. 14:39
 4/15 anonim ***** válasza:
75%
Ha eddig tablettával védekeztél és 13 nap múlva esedékes a menstruációd és őrült mázlid van, akkor most peteérésed van, azt is érezheted.
2022. jan. 11. 14:43
 5/15 A kérdező kommentje:
Megszakítással védekeztünk végig :)
2022. jan. 11. 15:11
 6/15 A kérdező kommentje:

A babára sem vagyunk rágörcsölve. Tavaly házasodtunk, addig direktbe nem akartunk babát, rábiztuk magunkat a megszakításos módszerre, de ha jött volna az sem lett volna baj.

Idén meg eldöntöttük, hogy durr bele és összejön amikor összejön. De nem foggal körömmel ugrottunk rá a témára.

2022. jan. 11. 15:14
 7/15 anonim ***** válasza:

Mi a férjemmel májustól probálkozunk ,azóta a ciklusom rendre sz*pat ,késik folyamatosan fáj a hasam stb .

Bár az abszurd hogy a spermik csinálják de simán lehet téged is csesztett a ciklusod.

2022. jan. 11. 21:56
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, semmi köze nincs a köztes vérzésnek a spermiumokhoz. Akkor már rég közismert tény lenne, hogy előfordulhat ilyen tőlük.
2022. jan. 11. 22:06
 9/15 A kérdező kommentje:

Szuper, köszönöm szépen a válaszokat :) (minden esetre a ciklusom kapja be)

Azt hittem ez lehet olyan, nem jellemző, de előfordulhat, dolog. Legalább valami magyarázhatta volna ezt a bolondozást, de akkor marad az értetlenkedés.

2022. jan. 12. 06:53
 10/15 anonim ***** válasza:
Biztosan nem a spermium okozza. Viszont szerintem sanszos lehet, hogy az ovulációd késett 1-2 napot és középidős vérzésről lehet szó. Bár nem tudom milyen hosszúak a luteális fázisaid.
2022. jan. 13. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!